lauantai 11. huhtikuuta 2009

Lauantaita

Ihanaa viettää vapaata ja tehdä mitä mieleen juolahtaa kaikessa rauhassa. Äsken paistoin pullaa, kun teki mieli hyvää.Ja kun pullat oli paistettu, kävin pesemään astianpesukonetta. Kokeilen, auttaako pesu jatkamaan uskollisen palvelijan käyttöikää. Viime aikoina se ei oikein pessyt hyvin, astiat jäivät karheaksi. Päätin, että ei me astianpesukonetta tarvita. Ajattelin, että se on rikki, kun ei pese kunnolla. Kaksi päivää jaksoin tiskata ja eilen tuli mitta täyteen, olin tiskannut jo kaksi kertaa ja kyläilyn jälkeen tultiin kotiin ja tiskialtaat oli täynnä tiskiä! Arrgh! Likat oli leiponeet jotain ja jättäneet astiat pesemättä. Tänä aamuna sanoin miehelle, että nyt lähetään ostamaan tiskitabletteja ja sitten mie pesen koneen, en jaksa tiskata kolmea kertaa päivässä. Keittiö Tolua suihkutin pinttymiin ja hyvin lähti puhtaaksi niillä karhunkielisienillä ja tällä hetkellä kalkinpoistotabletti on sisällä ja kone pyörii tyhjillään. Ja täytyy kehua: kone on ostettu v. -95, eikä muuta vikaa ole ollut, kuin viime vuonna virtanappi rupesi reistaamaan ja nyt viime aikoina pesutuloksen huononeminen. (virtanappi toimii nykyään, kun osaa oikein napsauttaa)
Nyt taidan keittää pullakahvit. Ja loppukevennykseksi kaksi kaverusta, on ne niin samiksii =)Mukavaa Lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Meillä muutama joulu sitten ei astianpesukone pessyt ollenkaan kunnolla. Itsekin pesin pari päivää astioita käsin ennenkuin hikeennyin. Siihen kyllä auttoi sitten pesuaineen vaihto. Meillä on kova vesi ja se pesuaine, mitä olin ostanut, ei pessyt ollenkaan astioita puhtaaksi.

Hyvää pääsiäisen jatkoa! :-)

TaiNa kirjoitti...

Oi mitä kaikkea kivaa sulla on täällä blogissa! :) Huomasin oman blogin feedistä, että olit käynyt siellä, en tiedä miksi en aikaisemmin ole löytänyt tietäni tänne. :)

Hyvää pääsiäistä sinulle ja kisuille! :)

Palaga kirjoitti...

Ihanan näköisiä pullia ja maku on varmasti myös hyvä!

Sirutuuli kirjoitti...

Pami: Meidän kone toimii, kuin uusi nyt, kun se on pesty :)
Taina: Kiva, kun poikkesit :)
Palaga: Oma kehu haisee: pullat on hyviä =)
Kumpa jaksaisi useammin tehdä, ettei tarvitsisi ostaa kaupan pullaa.

Mari kirjoitti...

Hihih, ihanat kisut matolla vierekkäin kuin kaksi pientä hautovaa kanaa :) Nuo pullat näyttävät hyviltä! Aijai, milloinkohan sitä itse saisi aikaiseksi leipoa joskus.. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Me sanotaan niitä kalkkunoiksi ja kalkkuna-asennoksi :)