torstai 17. kesäkuuta 2010

Torstain turinoita

Otsikoiden keksiminen on aina vaan vaikeampaa. Mitä kauemmin blogia pitää, sen vaikeampaa se on, kun tuntuu, että kaikki on jo käytetty.Päivät on menneet hujauksessa ja työt veivät mennessään. Etenkin, kun oli iltavuorokin välissä.
Jotexin kauan odotettu paketti saapui tänään: tilasin nämä tavarat jo Helmikuussa, "pikkasen" sai  odotella :) Keittiöön uusi kello ja tuollainen home kaksoisruukku (mihinköhän senkin laittaisi ja mitäköhän siinä säilyttäisi?). Ja sainhan miekin sitten tuollaisen nätin muropurkin, kun "kaikilla" muillakin on :). Eilen kävimme lähikaupassa ja mainitsin miehelle, että jos ostaa kaksi pakettia muroja, saa peltipurkin kaupan päälle. Hänhän innostui heti, mutta rupesi ottamaan punaista lootaa, vaikka sanoin vaaleanpunainen... onneksi en häntä laittanut yksin tuota ostamaan...

Hyviä uutisiakin täältäpäin: nuorempi tyttö pääsi opiskelemaan juuri haluamaansa paikkaan, haluamaansa alaa. Oli eilen katsonut netistä, kotiin ei ole vielä tietoa/kirjettä tullut. 6600 nuorta jäi ilman opiskelupaikkaa, sanoi mies lukeneensa teksti-tv:stä. Joten hyvä tuuri oli tytöllä.

Meillä on piha vähän hunningolla, ei ole huvittanut laittaa mitään. Huomenna, kun on vielä toinen(!) vapaapäivä, kerron miten kävi meidän paviljonkimme. Menen miehen kanssa kasaamaan uutta... Huomenna lissää. Mukavaa päivän jatkoa!

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt, tuo kello onkin oikein nostalgiaa täynnä samoin muropurkit.

Onnea tyttärelle, hänellä oli onnea ja tuuria! Rannalle on kuulema jäänyt monet huippuoppilaatkin. Mutta kuulin uutisista että opiskelupaikkoja tulee lisää, mutta tietoa siitä saa odotella 2-3 viikkoa, kenen kohdalle osuu ne paikat.

ja peruuntumisiahan aina tulee ennekin kuin koulut alkaa, että sitenkin saa osa oppilaista paikan. Hyvä niin.

Mukavaa viikonloppua.

bemu kirjoitti...

Paljon onnea tytölle! Hienoa että on opiskelupaikka tiedossa :)
Ihania ostoksia, mutta tosiaan hiukkasen pitkä toimitusaika ;D
Ja näistä otsikoista; mä laitan sen mikä ekana mieleen juolahtaa. Eli koskaan ei tiedä vaikka otsikkona olisi vaikka pelkkä "Kirjoitus" ;D
Mukavaa torstai-iltaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)