lauantai 12. kesäkuuta 2010

T-paidan uusi elämä

Tai siis kolmen :) Miulla on pitämättömiä t-paitoja kaappi täynnä, pieneksi jääneitä ja muuten vaan epäkelpoja. En tykkää tavallisista t-paidoista ollenkaan. Tykkään tunikoista ja leveähelmaisista, läskimakkarat peittävistä vaatteista. Kun tuota elopainoa on vaan väkisin ruvennut tulemaan, ei mahda mitään...
Ja tässä vaiheessa, ennenkuin otan itseäni tukevasti niskasta kiinni ja yritän tosissani läskiä polttaa, hätäapuna on tunikat.
Musta Kaffe-paita on ainakin 15 vuotta vanha, aikoinaan oli miun lemppari. Vaatekomeron tyhjennyksen yhteydessä en raaskinut sitä hävittää, se on kertaalleen uudelleenvärjätty ja aivan kuin uusi. Laadukas trikoo...
Punaista paitaa en ole koskaan pitänyt päällä, koska se oli aivan liian lyhyt. Valkoinen Kaffe-paita oli tiukka makkarankuori, joista en laihanakaan pitänyt. Pitämätön paita tämäkin.

Yritin kovasti asetella kuvaan tuota, mutta silti se jäi ruttuun. Ja jostain syystä nuo tunikat on luonnossa nätimmät.

Tänään vaihdoimme olkkarissa ja makkarissa pikkasen järjestystä. Iso kaappi siirrettiin makkariin ja nyt on olkkarissa tilavampaa. Yritän vaikka huomenna tai joku päivä ottaa kotikuviakin.
Loma vetelee viimeisiään. Maanantaina pitäisi lähteä töihin. No, eihän aina voi olla lomaa. Toisaalta mummoja onkin jo ikävä :) Voinhan mie sen paljastaakin, että mummojahan mie hoitelen :) ja pappoja :)
Pitänee lähteä katsomaan, joko ruoka alkais olla valmista. Tällä kertaa ihan riisiä, broileria ja kasviksia uunissa. Ei meillä aina roskaruokaa ole ;)

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Oi, kun kauniita tunikoita t-paidoista tuli. Wau. On sitä elopainoa tännekin tullut, sen sata kertaa itseä niskasta kiinni otettu, taas uusi yritys, jospa se nyt onnistuu...

laitahan kuvia uudesta jäjestyksestä.

bemu kirjoitti...

Mummujen ja pappojen hoitaminen on todella palkitsevaa. Itse käyn muuten vain vierailemassa vanhusten luona, he pitävät juttukaverista ja minä taas pidän heidän jutuistaan :)
Aivan upeita kirppislöytöjä!!! Vanhoja pitsejä...voi mullakin on tyynyliinoja joihin äitini on virkannut pitsit. Pitääkin hakea ne esiin!

Sirutuuli kirjoitti...

Liisa: miekin olen monta kertaa yrittänyt laihduttaa, mutta aina on mennyt pieleen. Tai no, joskus nuorempana onnistuin, mutta nyt ne on tulleet korkojen kera takas.
Bemu: mie tykkään myös vanhusten tarinoista, etenkin sotajutuista ja evakkoretkistä ja pommituksista. Mielessäni aina mietin, että millaistahan se on tosiaan silloin ollut.