maanantai 14. kesäkuuta 2010

Eka työpäivä takana

Ja on kiirettä pitänyt koko päivän. Ensin yö meni ihan poskelleen, kuten aina loman jälkeen ensimmäinen yö: nukahdin yhden aikaan, heräilin miljoona kertaa ja heräsin kellon soittoon 5.30. En mitenkään jännittänyt, eikä potuttanut, mutta silti se vaan meni huonosti.
Töissä oli ihan mukavan rauhallista ja pääsin yhdeltä. Mutta sitten se lento alkoi: syömään, kaupoille, äitille & iskälle käymään ja kello on nyt 18. Eka kertaa kunnolla istumassa tänään. Mutta onpahan taas ruokaa pitkäksi aikaa. Ollaan otettu miehen kanssa käytäntö, että ostetaan kerralla pakastin täyteen ja sitten vaan täydennellään. Ei tarvi joka päivä kaupassa ravata.
Kiitoksia muuten tosi paljon kaikista kauniista kommenteista, joita olen saanut viime aikoina! Olette ihania ihmisiä :)

Taisin luvata neulontaa tähän väliin. Tässä muutama pieni juttu:
Tiskirätti Novita Bambusta ja jostain kirppispuuvillalangasta sekä Spiral scrubbie -pesin Novita Kolibrista.
Ja uusi liina tiskipöydälle, saa välillä vaihtaa ja pestä. Lankana Novita Luxus Cotton ja reunuksiin Tennessee. Luxus Cotton on miun mielestä aika lörppä lanka. Tykkään enemmän Tennesseestä, joka on tanakampi. Mutta tulipahan tehtyä. Aika äklöt värit...vaalea turkoosi on kyllä samaa sävyä kuin keittiön verhojen ruusukangas, mutta vaaleanpunainen sen kanssa, yh...

Nyt tarttee lähtee blogikierrokselle, onkohan kuinka monta blogia jonossa :)
Mukavaa viikon alkua!

5 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Työniloa sinulle töissä loman jälkeen!!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

bemu kirjoitti...

Tuo on kyllä metka juttu että kun on eka työpäivä edessä niin heräilee vähän väliä :) Mutta pian se tasapaino taas tulee.
Tuo on mun mielestä hyvä konsti jota yritän itse kanssa käyttää: ostaa kerralla pakastin täyteen ja sitten vain täyttelee sitä. On raastavaa käydä joka päivä kaupassa.
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Jaana kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! En voinut olla ihastelematta upeita vilttejäsi =D Todella ihania! Itselläni meinaa on samanlaiset =D

Pelottaa tuo oman loman loppuminen, kun tiedän että sama on myös minulla edessä, rytmi on ihan sekaisin nyt ja kohta pitäisi taas töihin herätä aikaisin!

Ihanaa viikonjatkoa sinulle!

- Janaa "Kainuunkadulta"

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille :)