sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Järjestyksen vaihto

Tässä tulee lupaamiani kuvia olohuoneen uudesta järjestyksestä. Muutos ei ole iso, mutta tilaa tuli reilusti lisää. Tai ainakin väljyyttä. Kesäverhoja ja -mattojakaan en ole esitellyt aiemmin, kiireinen loma :) ja ihan kohta loppu...
Vitriini siirtyi ison kaapin tilalle. Kaappi vei melkein koko seinätilan. Sohvan ja kaapin väliin jäi tila, josta juuri ja juuri mahtui kulkemaan. Neulontatuoli oli osittain olkkarin oviaukon edessä, nyt se mahtuu paremmin ja näkee paremmin telkkarinkin neuloessa :) Cd-telineeseen ompelen joku päivä verhon. Joko pitsistä tai lakanasta ja pitsistä, mietin vielä (mielipiteitäkin saa heitellä). Tiilitapettia ei vaihdettu, kun mietimme, josko pyytäisimme sähkömiestä laittamaan pistorasian tuolle pikkuseinälle. Samalla voisi uusia tuonkin repaleisen tapetin.
 Rakastan näitä värejä!
Sininen kaappi oli ikkunaseinällä ja jäi jotenkin piiloon. Nyt se on keskeisellä paikalla ja huomion keskipisteenä ruokailutilan puolella. Jääkaappi ja pakastin on pakko olla tuolla, keittiöön ei mahdu. Mutta tavallaan ne kuuluvatkin ruokailutilaan.

Sinisen kaapin tarinan olen ehkä kertonutkin, en muista.... saattoi kyllä olla vuodatuksen puolellakin, kun siitä kerroin. Kaappi tuli talon mukana. Entiset asukkaat pitivät alakerrassa romukaappina: tyhjiä maalipurkkeja, työkaluja ja vaikka mitä. Kysyivät vaan, että ei kai se haittaa, että jättivät sen, ei haitannut :) Mie pesin sen Tolulla monta kertaa ja kannettiin olohuoneeseen. Liian kaunis romukaapiksi <3
Kaapin tasolla on tyhjä tila, johon kuuluu vanhemman likan vanhojenpäiväkuva...
Jyskin mäntyinen tv-taso, joka on itse maalattu valkeaksi. Kaapeissa säilytän kirjoja ja haaveilen kirjastohuoneesta :), jonne kirjat saisi kirjahyllyyn näkyville. Tuonne ei mahdu enää yhtään kirjaa...
Ehkä joku päivä näytän myös makkarin nykyisessä asussaan. Oli olkkarinkin kuvaus hieman vaikeaa, kun miestä ja tyttöä piti hätistellä pois kuvista koko ajan :) Ja aina, kun silmä vältti, jompikumpi oli istumassa sohvalla ja rytistäneet tyynyt. Mutta sitähän se on, ei sohvat ja tyynyt ole koskaan tiptop, kun aina joku makoilee niissä :) Itsekin aina välillä, mutta kuviin haluaa antaa siistin näkymän.

Huomenna näette sitten neulontaa, pitkästä aikaa. Taidan mennä lukemaan Lankakaupan tyttöä ja löhöilemään. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

bemu kirjoitti...

Upea tuo sininen kaappi :) Kaiholla jouduin muutossa jättämään omani pois kun ei mahtunut tänne; oli äidillä ollut kaappi, samanlainen kuin tuo mutta ruskea.

Oikein mukavaa sunnuntaipäivää sinullekin!

sarppa kirjoitti...

Sinulla on ihania kaappeja,vitriini yms yms! :) Ihanalta näyttää olohuoneessanne!

Meillä aivan sama juttu,kun kuvia yrittää ottaa,niin aina joku meinaa niissä vilahtaa!:) Taitolaji kuvata,ettei muita näy!;)

Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

seijastiina kirjoitti...

Ihania kalusteita ja tarvikkeita!
Ihastuttava koti!
Voi tuo ihana tilkkupeite on kaunis ja värit ihanat!
Millonkahan minäkin uutta tilkkupeitettä alkasin väsäämään?
Viikon kaunis koti, etten sanoisi!
Pitäs t.i.l.a ohjelmaan ilmoittaa! :D

Sirutuuli kirjoitti...

Voi kiitos :) Olipas kauniisti sanottu :) Tuo miun tilkkupeite on Jotexilta tilattu fleecepeitto, samassa paketissa tuli tuo vihreäpilkullinen. Tykkään molemmista :)

Eva-Liisa kirjoitti...

Teillä on kyllä kaunis koti, tuo sininen kaappi on superhieno!!!

Kiitos tästä kuvapläjäyksestä.