maanantai 7. kesäkuuta 2010

Pitsiä ja romuromantiikkaa...

Puolen päivän aikaan lähdettiin porukalla miehen ja nuoremman tytön kanssa kirppiskierrokselle: 4 kirppistä ja kierrätyskeskus. Yksi kirppis oli kiinni, joten sinne ei päästy. Vaan eipä tuo haitannut, aivan mahtavia löytöjä tehtiin ja PALJON! Ihan kaikkea ei edes viitsinyt ostaa, kun rupesi jo muutenkin olemaan ihan hävettävän paljon tavaraa kannettavana :) Luvassa paljon kuvia!
 Ihana kakkuvuoka, meinasin ihan kakkujen tekoon, mutta pohjassa on reikä :o
Pitänee keksiä jotain muuta käyttöä sitten.
Tämä kolhomman näkönen (tuikuille tarkoitettu) kynttilänjalka on hopeaa, ainakin lapussa luki. Ja loosi oli löytökissojen kodin hyväksi järjestetty, pienikin ostos auttaa. Ostin sitten tuon :) Ihan vaan sitä varten ;)
Ja tämä! Kermakko ja sokerikko ottimien kanssa. Meillä on joskus ollut tuo sokerikko, mutta on hävinnyt. Oli sitten ihan pakko saada koko setti... ottimien takia :)
Pikkuvuokia talveksi tuikuille.
Ja sitten sitä pitsiä ja ihan vähän lankaa. Julia virkkauslankaa ja vaaleanpunaista jotain. Pari lakanaa pitsien kera, sekä pitsiä paljon.




Ja vielä miun uusi ompelutuoli kierrätyskeskuksesta 3€. Kissahan kuuluu kalustoon jo ennestään :D

Ja vieras/työhuoneeseen uusi varjostin Kontista. Meinaan hieman tuunailla. Otan ainakin vihreät nauhat pois...
Vanha Etelä-Saimaa ja Kotiliesi:

Hemtexissäkin käytiin, kun odoteltiin, että kultaseppä vaihtaa miun kelloon pariston. Ja löytyihän sieltäkin pientä kivaa, patalappu ja kaksi pyyhettä. Pyyhkeillä mie en tee mitään, meinaan laittaa pöytäliinoiksi.
 Vintage mallistoa :)
Kirppiksille jäi vielä vaikka mitä! Emalisia maitotonkkia parit ja kakkuvuokia ja emalipotta ja muita emalisia astioita.... Mutta kun ei oikeasti voi ihan kaikkea ostaa, tulee kalliiksikin. Osa tuotteista on miun mielestä yli kirppishintojen. Jotkut emaliastiat maksavat melkein 20€. Se on liikaa, alle kympillä pitää päästä, paitsi jos on tosi iso tavara. Mutta kyllä näissäkin on jo miettiminen, mihin laittaa... =)
Kyllä kannatti lähteä, viisi tuntia siinä menikin :)
Ja oikein paljon kiitoksia kommenteista, niitä on kiva saada :)

6 kommenttia:

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

kaikkee kivaa olet löytänyt.
pääsispä itekkin kirppikselle penkoon

MaMMeli kirjoitti...

Voi minunkin alkoi tekemään mieleni kirppikselle...häitten jälkeen teen kyllä kirppiskierroksen:))) Nuo pitsit ovat ihania, olen varsinainen pitsihullu:)

Eva-Liisa kirjoitti...

Ihania löytöjä, wautsi!!

Minun mies ja tyttö eivät tykkää yhtään lähtee mukaan kirpparille, miun pittää mennä yksinään. Tänään olin tytön kans kaupungissa ja olisin kiertänyt parit kirpparit, niin ei kiinnostanut tyttöä, joten parempi kiertää yksin, niin saa rauhassa katsella. muuten kuuluu nurinaa koko ajan.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)

Miia kirjoitti...

Ootpas löytänyt kaikkia aarteita! Mä löysin sieltä lattian välistä remontoinnin seassa vielä eeva-lehtiä, suomen kuvalehtiä vuodelta -53 ja -57 laskuoppi-kirjoja sun muita :D

Sirutuuli kirjoitti...

Oi, vanhat lehdet on ihania :)