tiistai 8. kesäkuuta 2010

Kierrätyksestä löytynyttä

Tänään läksimme uudestaan kierrätyskeskukseen ja erääseen toiseen huonekalujen osto- ja myyntiliikkeeseen. Ajatuksenamme oli ostaa joku lipasto tai kaappi tulostimelle. Ei löytynyt mitään kivaa, mutta yöpöytä löytyi jälkimmäisestä paikasta. Oli kyllä aika hintava, mutta nätti on ja tosi siisti. Ei tarvinnut kuin pestä ja on käyttövalmis. Löysimme myös toisen pinnatuolin samaisesta kaupasta ja tämä on paremmassa kunnossa kuin eilinen.
Olen suunnitellut tuunailevani tuota lamppua jotenkin, ehkä kangasta ja pitsiä päälle....

Eilen ostettu lamppu koki eilen illalla pienoisen muodonmuutoksen:
Oho, pyyhe on jäänyt kaapin oven kulmaan roikkumaan...hups...

Tänään juttelimme miehen kanssa noista meidän lastulevylipastoista ja haaveilemme siitä, että voisimme vaihtaa ne vanhoihin kaappeihin tms. Olen saanut miehenkin sitten aivopestyä vanhojen tavaroiden ihailijaksi :)
Aiemmin hän vastusti kierrätystä ja vanhoja tavaroita, kaiken piti olla uutta ja hienoa. Kyllä siinä aika monta vuotta menikin, että mielensä muutti =) Mutta hyvä, että muutti, itse rakastan kaikkea vanhaa. Olen rakastanut aina.
Sain lapsena eräältä vanhalta sukulaistädiltä kupongin, jolla sai sota-aikaan ostaa vaatteita ja kankaita. Vai mikä se oli nimeltään? Nyt se joka tapauksessa on hävinnyt, likat ovat hävittäneet. Harmi.
Jospa se joskus löytyisi tai sitten ei.
Nyt taitaa olla täytekakun paikka :) Siis niitä juhlaherkkuja on vieläkin jäljellä....mutta ei varmaan enää huomenna ole syömäkelpoisia. Täytyy nyt ahtaa ittensä täyteen herkkuja :)

Ainiin, järjestelen edelleen blogin juttuja, joten saatan haamuilla aina välillä...

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Sinä löydät kaikkea ihanaa kierrätyksestä. Minä lähden huomenna kirppis-ja kierrätyskeskus kierrokselle:)

Vanhat tavarat ja huonekalut on niin kauniita, me ollaan myös kaikki entiset "uudet" vaihdettu vanhoihin ja osa maalattu uudelleen. En tykkää ollenkaan lastulevystä, täyttä puuta sen olla pitää. Ja muutenkin mulla on periaate, ettei mitään uutta, vaan kierrätystavaraa.

Onnea, olet saanut miehen pään käännetyksi!!

Sirutuuli kirjoitti...

Odotan innolla saalistasi :)