lauantai 26. kesäkuuta 2010

Lahja

Jep. Miulla oli synttärit tänään, neljäkymppiä lähestyy kovaa vauhtia :) Vaikken tunne itteeni päivääkään yli kolmekymppiseksi :) Ei meillä juhlittu tänään, vieraita ei pyydetty, vaan ihan omalla porukalla herkuteltiin ja olivat yllätyksenä ostaneet miulle suloisen lahjan. Yhtään en osannut aavistaa, paitsi ehkä ihan vähän. Mies sanoi, etten saa mitään, se jo paljasti, että jotain saan :) Mutta itse lahjaa en osannut aavistaa ollenkaan.

Töissä olen tosiaan ollut, mutta ei ole yhtään haitannut. Huomenna vielä ja sitten vapaapäivä. Mutta yöt ovat olleet vaikeita, miullahan on kausittaisia unettomuusaikoja ja nyt on sellainen taas menossa. Pari yötä mennyt parin tunnin unilla, mutta en ota paineita. Kyllä se ohi taas menee, kuten aina. Ei auta Melatonin, vaikka se on hyvin auttanutkin yleensä.
Nyt ei oikein lanttukaan leikkaa, kun on univajausta. Taidan lähteä lukemaan Sophie Kinsellan Muistatko minut- pokkaria, jonka tilasin kirjakerhosta. Eilen illalla sain loppuun Lankakaupan tytön ja oli se pettymys, kuten olin kuullutkin. Odotin yhtä hyvää kuin eka osasta.
Taidan myös syödä pikkasen karkkia :) Onhan miulla synttärit :)

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Onnea synttärisankarille<3 Ihana lahja!

Pami kirjoitti...

Onnea, onnea!
Minä en vieläkään ole saanut luettua tuota Lankakaupan tyttöä!!
Minullakin on noita unettomia aikoja. Nykyisin saisin muuten nukuttua, mutta kissapirulainen pyrkii aina yöllä ulos! Ja kukas muu sen laskisi kuin minä (paitsi pari poikkeusta on!!)

Eva-Liisa kirjoitti...

Onnea synttärisankarille!! ihanan lahjan olet saanut.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)