keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Paviljonkiin pehmusteet

Vihdoinkin otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin paviljongin pehmusteisiin uudet päälliset.Pehmusteisiin, joille myyjäkin nauroi :) Ei ne ehkä ihan hirveät ole, vihreän kanssa kävi kyllä ihan hyvin yhteen, mutta tähän uuteen ympäristöön ei sovi.
Päälliset on irrotettavat, joten ne voi helposti pestä ja talven säilyttää kaapissa. Ruutukangas jäi bloggaamatta, kun löysin sen kierrätyskeskuksesta. En oikein tiedä, mikä sen käyttötarkoitus oli: se oli ommeltu suorakulman muotoon, aika pieni pöytäliinaksi. Mikä lie, nyt se on kuitenkin pehmusteissa, lisäkankaina kahdessa on valkoista lakanaa, kahdessa vaaleanpunaista lakanakangasta. Ehkä parempi olisi ollut yksiväriset, mutta halusin käyttää kotoa löytyviä kankaita.
Eroa vaaleanpunaisen ja valkoisen välillä ei juurikaan huomaa. Etummaiset on valkoiset ja takimmaiset vaalenpunaiset reunuksiltaan.
Aika oudolta nuokin näyttävät, mutta eiköhän noihin totu :)
Liian tarkkaan noita ei kannata mennä tutkimaan, joku käsityöläisammattilainen voisi saada slaagin.... on ne niin omituisesti askarreltu ja kokoon kyhätty. Mutta ulospäin ok. Ja sopii väreihin :) joo, selityksen makua :)

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Minusta kivan pirteän ja raikkaan väriset. Kyllä noissa kelpaa istuskella ja nauttia kesäpäivistä.

Zzz kirjoitti...

Aivan, käyvät ympäristön kanssa yhteen. Hienosti.