lauantai 17. syyskuuta 2011

Tunnustuksia ja vielä yksi kirja

Sain Aseman laidalla-blogista tunnustuksen, kiitos oikein paljon siitä!

Saajan pitää kiittää tunnustuksen antajaa, antaa tunnustus 8 blogille ja ilmoittaa asiasta näille sekä kertoa 8 asiaa itsestään.
Kiittämisosuus olikin se helpoin :) Kiitos kaunis toiseen kertaan :)
Mitähän mie osaisin vielä kertoa, mitä en ole jo kertonut? Tuntuu, että mie olen jo lärpättänyt kaiken mahdollisen :) Yritän keksiä uusia, mutta voi olla, että jotkut ei olekaan, kun en muista.
  1. Inhoan siivoamista (tuli ensimmäisenä mieleen, koska tänään siivottiin), mutta tykkään kaappien ja lipastojen järjestelemisestä.
  2. Olen juonut kahvia siitä asti, kun opin kävelemään. Asuttiin mummon yläkerrassa ja mie kiipesin raput alas mummon luo sanoen: Mummo, eitä ahvii :)
  3. Olen aina inhonnut liikuntaa, paitsi tanssia ja aerobiciä yms. Koulun liikuntatunnit oli tuskaa ja nykyäänkin lenkille raahautuminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa yleensä.
  4. Miulla on tosi huono muisti, varmaan tulee jossain vaiheessa Alzheimerin tauti, kun sitäkin suvussa on ollut.
  5. Mie en osaa päättää asioista. Jos miulle sanoo kaksi asiaa ja joudun valitsemaan toisen, ajattelen jälkikäteen, että se toinen olisi ollut ehkä sittenkin parempi.
  6. Miusta on tullut hirveä pessimisti. Alkujaankin olin varmaan maailman pessimistisin ihminen, mutta opin optimistiksi. Äidin kuolema jotenkin tappoi miusta optimismin kokonaan. Odotan aina vain pahinta ja vielä pahempaa.
  7. En osaa ollenkaan laulaa, mutta soittaa osaan eli musiikkikorvaa on. Laulunlahjoja ei. Vaikka kyllä mie haluaisin kauheasti lauleskella.
  8. Ennen miulla oli tapana tanssia kotona yksin ollessani. Nykyään ei kestä polvet :)
Nyt mie teen tän jakohommelin kanssa sillälailla, että annan kahdeksalle viimeksi kommentoineelle, joita kuitenkin myös itse seuraan. Kiitän ahkeria kommentoijia ahkeruudestanne :)

Tunnustus numero 2
Tämän tunnustuksen sain Aavan nurkka- blogista. Oikein paljon kiitoksia myös tästä :)
Tämän myötä pitää vastata viiteen kysymykseen ja jakaa viidelle blogille eteenpäin.

  1. Lempiruokani: Palapaisti ja perunat, omatekemä :)
  2. Lempimakeiseni: Taitaapi olla suklaati. Tai ei ihan kaikki suklaa, vaan: Kinder maxi, Fazerin sinivalkoinen, Suffeli puffi, Geisha ja Fazeriina. Jouluna Julia.
  3. Lempiluettavani: Tämän tiesittekin tuolta kirjojen järjestelypostauksesta. Mutta kerronpahan vielä: Catherine Cookson, Sidney Sheldon, Stephen King, Mary Higgins Clark, Robin Cook, Agatha Christie... On niitä enemmänkin, mutta tulisi pitkä lista. Lehdistä voisin mainita Maalaisunelman ja Toivekoti&puutarhan.
  4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Neulontatuolissa istuen ja telkkaria töllöttäen. 
  5. Lempielokuva: Näitäkin on paljon. Sanoisin, että kauhuleffat, jännärit, seikkailut, komediat ja jotkut hömppäelokuvat (kuten Sinkkuelämää 1&2).
Jakaminen tapahtuu samalla viisiin kuin äskenkin.

Toivottavasti linkki vie oikeaan osoitteeseen, etten sekoillut näiden kanssa pahemmin :)
Kohta alkaa blogeissa ramppaaminen, kun pitää kaikille ilmoittaa :)

Sitä ennen kuitenkin kerron pienen tarinan internetin ihmeellisestä maailmasta!

Mie mietiskelin tuossa jokin aika sitten, että 90-luvun puolivälissä luin yhden kirjan, jonka haluaisin lukea uudestaan. Aikoinaan se tuli kirjakerhon kuukaudenkirjana ja luin sen. Luettuani vein sen silloisen asuintalomme kierrätyshuoneeseen heti.
Niin kammottava se oli, etten voinut pitää sitä meillä.
Nyt kuitenkin kävin miettimään, että olisi kiva lukea se, mutta en muistanut kirjan nimeä. En edes kirjailijan. Mieheltäkin (joka ei kirjoja lue ollenkaan) kysyin, muistaisiko hän. Hän muisti: Virus ja kannessa oli kuva lääkeruiskusta. Sen mie muistin, että se on Robin Cookin Virus (jonka ostinkin Sumasta eilen).
rupesin guuglettelemaan virusta ja lopulta päädyin Yliopisto lehden sivulle. Ja siellähän se oli: Richard Preston  Tappajavirus. Rupesin sitten etsimään netistä tietoa, mistä sen voisin ostaa. Eipä sitä muualta saanut kuin Huuto.netistä ja kun mie en sitä ole koskaan käyttänyt, värväsin vanhemman tytön ostamaan sen miulle.
Nyt se on miulla. Ja se on aika kammottava...


Richard Preston
Tappajavirus
Hyytävä tosikertomus Ebola-viruksen yrityksestä tunkeutua ihmisrotuun ja epätoivoisesta taistelusta sitä vastaan
Virus tappoi niin nopeasti ja raa’asti, että kokeneimmatkin tutkijat olivat kauhuissaan. Se tarttui erittäin helposti ilman kautta ja tunkeutui verenkiertoon ja sisäelimiin tuhoten ne hetkessä.
Virus oli saanut nimen Ebola. Se oli murtautumassa ulos Yhdysvaltain armeijan salaisesta tutkimuslaboratoriosta ja uhkasi suurkaupungin miljoonia asukkaita.
”Pelottavinta mitä olen ikinä lukenut.” - Stephen King
Richard Prestonin Tappajavirus on ollut pohjana menestyselokuvassa Tuntematon uhka, jonka pääosaa näyttelee Dustin Hoffman.
Suomentanut Johanna Heikkilä / Seven-pokkari


Esittely lainattu Otavan sivulta.

Tuskin maltan odottaa, että pääsen lukemaan...
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

P.s: Eikös ollutkin ihmeellinen juttu löytää jotain, josta ei muistanut edes nimeä :)


12 kommenttia:

Päm kirjoitti...

Voi kiitos Sirutuuli tunnustuksesta! <3 Sain juuri tehtyä postauksen tuosta toisesta saamastasi tunnustuksesta ja sitten huomasin, että olit tämän toisen antanut minulle. Seuraavassa postauksessani sitten siitä :) Kiva lukea toisten tunnustuksia...ja oppia ehkä tuntemaan vähän paremmin blogiystiksiä :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa! :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos Sirutuuli tunnustuksesta!
Pitääpä napata mukaan... ☺

Heinoja tunnustuksia oletkin kertonut...☺

Ihanaa viikonloppua sinulle!

gone to the beach kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!! Pitäneepä alkaa miettimään teille mitä itsestäni kertoisin. Vinkkejä/kysymyksiä saa lähettää, katsotaan sitten voinko vastata. Tämä siksi jos joku on joskus halunnut kysyä minulta jotain....Esimerkiksi sinä Sirutuuli. Christine kirja oli hyvä, luin sen joskus nuorempana. Tuo virus kirja tuntuu jännältä. Hyviä lukuhetkiä vaan!

Senni kirjoitti...

Kirjan oon lukenut joskus teininä, hui! Voiskin käydä kirjastosta lainaamssa ja lukea uudelleen. Ja Myyty - kirja ois kans mielenkiintoista lukea, senkin joskus yläasteella luin ja pidin esitelmän. :)

Zzz kirjoitti...

Kiittelen kovasti tunnustuksesta =).

Netistä kyllä löytyy, vaikka mitä...

eikku kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Liisa kirjoitti...

Kivoja paljastuksia susta, mullakin on vähän musiikkikorvaa, ja ainakin rytmitajua löytyy, mutta laulaa en osaa ollenkaan. Mulla on ihan kamala lauluääni, mieskin aina sitä "kehuu", jos erehdyn vaikka autossa laulamaan, hih ;D Peipposelle laulan silti ja tyttö kyllä tykkää :)
Tuo kirja pitäiskin lukea joskus, leffan olen kyllä nähnyt (tuntematon uhka) ja se oli muistaakseni hyvä...
Kiitos muuten tunnustuksesta :)
Hyvää sunnuntaita!

Sussi kirjoitti...

Lämpimät kiitokset tunnustuksesta:)

Kiva juttu tuo kirjan löytyminen, tietokone ja googlettaminen on kyllä näppärä juttu.

Hyvää sunnuntaita!

Aseman laidalla kirjoitti...

Kiitos Sirutuuli ;D

Mä taidan pysyä yhdessä 8 satsin paljastuskerrassa tällä kertaa *heh*

Silti allekirjoittaisin aikas monta kohtaa noista sinun tunnustuksista myös itselleni...

Ihana olet !!

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Oi, KIITOS tunnustuksesta, lämmittää mieltä! Palaan asiaan...
Huuto.netistä olen tehnyt monta oivallista löytöä ihan täsmähaulla, myös kirjoja. Oivallinen markkinapaikka! Olen tainnut myös joskus lukea tuon Ebola-kirjan...

Sirutuuli kirjoitti...

Oikein paljon kiitoksia teille kaikille :)

Riitta kirjoitti...

Hei:) Kiitos ilahduttavasta tunnustujsesta ♥