sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Lahja

Onpahan taas aikaa vierähtänyt edellisestä! Aika menee niin hurjaa vauhtia, että kohta mie varmaan täytän jo 80 vuotta ja ihmettelen, mihin ne 38 vuotta siitä välistä hävisi. Oikeasti, mihin tämä aika oikein häviää?
No, tietysti nyt on muutama päivä mennyt kotitöitä tehdessä ja töitä... Ja kuten männä vuosinakin olen sanonut, helle vie miusta kaikki mehut. Niin nytkin.
Sain mie kuitenkin yhden isomman askarteluhomman tehtyä ja nyt vihdoin ja viimein sain myös ladattua esittelyvideonkin siitä. Nuoremman tytön kaveri valmistui ammattiin ja tein hänelle kirjan.
Kuvista on kasvot ja nimet peitetty ja sotkettu, kun en kysynyt lupaa kuvien julkaisuun. Helpompi näin, kun ruveta monelta ihmiseltä lupia kyselemään.


Toivottavasti tämä videon laitto onnistuu. Epäilyttää vähän...

Muuta täällä ei tosiaan olekaan tapahtunut kuin töitä, töitä ja kotitöitä. Pihatyöt on ihan retuperällä ja allaskin on virittelemättä. Vaikka on hirveän kuumaa ollut tai ehkä juuri siksi on se allaskin laittamatta. Jos olisi tasainen piha, asia olisi eri, mutta kun se on joka suuntaan kalteva ja pitäisi alusta tasoittaa, on se jäänyt tekemättä.
Nyt mie lähden syömään ja toivottelen hyvää alkavaa viikkoa, hyvää sunnuntaita ja kaikkea mahdollista hyvää!

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno lahja ja varmasti ainulaatuinen....:)
Hyvää alkavaa viikkoa sinulle! Täällä ei tänään ole enää tarvinnut helteessä kärvistellä...:))

Sussi kirjoitti...

Hieno lahja!

Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!

Anonyymi kirjoitti...

Lahja on ainutlaatuistakin ainutlaatuisempi ja siitä jää ihana muisto tulevillekin vuosille! :) varma voi olla siitä, että toista samanlaista ei vastaan tule. :) Ihanaa että on joku joka erityisesti OSAA ja vielä haluaa nähdä noin suuren vaivan lahjan eteen. Kiitos vielä suuresti!

- Lahjan saanut ja ylpeä siitä ;)