keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kirjan sidontaaa

Miulla oli käytössä art journalissa kirja, joka oli miun makuun liian iso. En vaan oikein saanut tehtyä siihen mitään. Tai teinhän mie, mutta erittäin hitaalla aikataululla. Tyttö sanoi miulle, että osta uusi kirja. Sisu ei antanut tässä kohtaa periksi, olihan siinä paljon hyvää paperia (sivuja) tyhjänä...
Päätin sitten repiä ne paperit irti ja ommella vähän. Otin kansiksi yhdestä skräppipaperilehtiöstä kolme eri paperia, taitoin kirjan sivut kahtia ja tälläiset niistä sitten tuli pitkän pähkäilyn ja monen ompelukokeilun jälkeen.
Tässä keskiaukeamaa:
Ja tässä ompelujälki lähempää:
Nyt miulla on kolme ohuempaa vihkoa art journalia varten. Miulla ei ollut virallista vahalankaa, vaan käytin kalastajanlankaa sitomiseen.
Ja tässä sen kirjan viimeinen sivu.
Onneksi loppui. Mie en vaan tykkää noin isosta, tästä lähin ostan pienempiä kirjoja sitten, kun niitä tarvitsee ostaa. Enkä kyllä tykkää tuosta sivustakaan. Värit on ihan hirveät. No, aina ei voi onnistua. Mutta sainpahan sentään loppuun. Ja pääsen aloittamaan uutta.

Tänään menen iltavuoroon ja sen jälkeen on pari aamua ja onneksi viikonloppu on vapaa. Lauantaina luvassa shoppailua pitkästä aikaa. Nimittäin askartelushoppailua, jota ei ole tullut tehtyäkään pariin kuukauteen.
Mukavaa viikon jatkoa teille!

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

olet sinä kyllä taitava...:)