sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Smash book

Miulla on nyt niin monta rautaa tulessa yhtäaikaa, että on Smashaus jäänyt vähän taka-alalle. Sivuja kyllä tulee, kun niitä on niin helppo tehdä, esittelyt on vaan jääneet väliin.
Näytän nyt muutaman kerralla sieltä täältä.
Skräppäystyylillä tehty sivu Nasusta ♥
 Netistä etsin ja tulostelin kerran vanhoja Smash-haasteita, joista saa ideoita Smash bookiin. Tein sivun jälleen skräppäystyylillä paikasta, jossa olen asunut. Sopivasti olin aikoinaan ottanut kuvia parvekkeelta. Asuin Savonlinnassa "Saimaa-näkymillä". Kuvaa klikkaamalla isommaksi pääset sinäkin näkemään sen Saimaan. Se on alakuvassa oleva postimerkkiäkin pienempi pläntti :)
Taustapaperi on rypistetty ja leimatyynyllä hierottu, josta tuli taustaväri sivulle.

 Ja sitten eilisen päivän juttuja. Reasons to smile-taskussa on kuitit, jotka eilen sain.Sivun alareunassa on tulostettuja pikku juttuja.
Löysin netistä blogin: Grace is Overrated, josta voi ladata koneelle ja tulostaa itselleen sivuja, jotka on tarkoitettu Smash bookiin. Niitä voi käyttää kokonaisena tai leikata sopivalta tuntuvia osia ja liimata omaan sivuunsa. Tulostin isot pinot niitä sivuja, mutten ihan kaikkea. Niitä on valtavasti!
Mutta jos tekee mieli tehdä jotain ja päässä ei pyöri mitään ideaa, näitä voi käyttää silloin. Hyvä idea!

Tässä niitä rautoja:
* tilattu työ
* Smash book
* skräppäys
* Mandala haaste
* Muistikirjamaaliskuu
* omat art journalingit; 2 kirjaa
* Mandala värityskirja
* pitäisi tulostaa koristeita, valokuvia ja papereita
* pitäisi tehdä itse koristeita askarteluihin, esim. lippuja uudella leimasimella ja hammastikkujuttuja (en olekaan näyttänyt niitä teille vielä, näytän sitten, kun teen lisää), pieniä kukkia ym.

Unohtuikohan jotain? Toivottavasti ei, riittähän noissakin tekemistä :)
Mukavaa aurinkoista sunnuntaita kaikille tässä vaiheessa!
Täällä nimittäin paistaa aurinko ja pakkasta on -9°C

P.S: Jos täällä tuntuu tänään tapahtuvan jotain outoa, se olen vain mie. Meinasin nimittäin järjestellä tunnisteet uusiksi ja erotella askartelujutut vähän paremmin.

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ no,vau, onpa paljon mielenkiintoisia projekteja :)

Selma kirjoitti...

Kylläpä sinulla on hurjan hienoja sivuja. Katselin ne kaikki läpi. Kiitos kommentistasi blogissani, nyt osaan tulla katsomaan huommenakin uutta sivuasi. Ja kiitos tuosta linkistä. Pitääpä käydä katsomassa. Minä en nykyään muuta selainta käytäkkään kuin tätä Firefoxia, toivottavasti ei tule ongelmia tämän kanssa. Jatketaan....:)

Sussi kirjoitti...

Hienoja sivuja! Sinulla on valtavasti luovuutta.