perjantai 8. maaliskuuta 2013

Päivä 8 & mojo

Päivän tehtävä: 5 satunnaista lausetta lukemistasi blogeista.
Olin jo puolet blogeista lueskellut läpi, kun muistin, että piti niitä lauseita kerätä. Loput luinkin sitten tarkemmin ja poimin joitain.
* Ei kun purkuun. Aina, kun mie neulon, miun täytyy myös purkaa. Sopii niin hyvin miulle tuo lause. Ja mies vihaa sitä, siis purkamista. Hän ei voi katsoa, kun ensin mie viikkotolkulla neulon ja sitten puran pois :) Jollain muullakin oli purkamiset mielessä tänään :)
*Do you have a lucky charm? Ei ole, ei. Vaikka muuten taikauskoinen olenkin.
* Aurinkoista naistenpäivää! Sitä samaa toivotan teille.
* Yes, I found my journaling mojo! Tuosta kerron kohta.
* And that's all I have for you today! Lyhyesti ja ytimekkäästi, kuten tämä sivukin. Meni varmaan vajaat puoli tuntia tekemiseen.

*****
Mojo:
Voisinpa sanoa löytäneeni sen, mutten voi. Se on kadoksissa ollut jo pitkään.
Mojo on joku englanninkielinen sana, jonka suomenkielistä versiota en oikein tiedä. Lausutaan muuten mouzou.
Voisiko se olla tekemisen riemu, inspiraatio, luomisen ilo? Jotain sinnepäin kuitenkin. Ja eksyksissä on. Meinaan Art journalissa, jossa sitä käytetään. Ainakin noissa videoissa ja blogeissa, joita katselen ja lueskelen.
Viimeinen sivu, jonka tein Mojon vielä pikkasen roikkuessa meillä, jäi esittelemättä. Tässä se nyt tulee. Ei mikään paras tekemäni sivu, vaan rykäisemällä tehty.
 Tammikuun lopulla tehty. Sen jälkeen ei vaan ole iskenyt koko laji. Tuli sellainen olo, että en osaa mitään. En osaa piirtää, en maalata, ei ole mielikuvitusta, en keksi mitään ja kuka mie oikein luulen olevani. Se on se Mojo, joka on kadoksissa.
Viime viikolla yritin, oikein kovasti.
Rupesi vaan v****ttamaan. Kiukuttelin kotiväelle ja tulin tosi pahalle tuulelle. Värikin on ihan väärä. Enkä taustan päälle keksinyt yhtään mitään. 
Mutta nyt on kyllä pientä kihelmöintiä journaloinnin suuntaan ollut huomattavissa pari päivää. En ole ehtinyt kuitenkaan kokeilemaan, kun on MMM menossa ja vieraita on käynyt joka päivä. Jospa sitä kohta... Uskaltaiskohan yrittää. Ettei vaan tulisi pahalle tuulelle taas...
Ehkäpä mie uskaltaudun..
Ensin mie kuitenkin (taas) syön vähän ja sitten kokeilen. Ihan pikkasen vaikka.

5 kommenttia:

Selma kirjoitti...

Kauniin sininen sivu on sinun tämänpäiväinen sivu. Kuplat hauskoja. Hyvää Naistenpäivää ;)

Tuire Flemming kirjoitti...

Hyviä ja merkityksellisiä lauseita on silmiisi sattunut!
Oikein hyvin olet mielestäni tuon "mojo" sanan kääntänyt - eiköhän se tarkoita kaikkia noita luettelemiasi. Se on tämä Mojo kyllä moneen kertaan todettu aika liikkuvaiseksi ja välillä katoavaiseksi tyypiksi - mutta älä ole huolissasi, aina se tulee takaisin! Tee odottaessasi sille Mojolle joku tosi tyhmä ja ärsyttävä sivu, siitäpä saa, mokoma... ;)

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Se mojo on mielestäni juuri kaikkea tuota edellä kertomaasi ja valitettavasti se on aina välillä kateissa itse kullakin. mutta onneksi on tällaisia ihania blogeja joissa voi surffailla ja etsiä sitä kateissa olevaa mojoa! Kivoja sivuja.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)