keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ostoksia Omassa Olkkarissa

Mie mietin lauantaina, lähtisikö ostoksille Tiimariin ja Askarettaan, mutta tulin siihen tulokseen, ettei kannata. Tuskin siellä paljon eri asioita olisi ollut kuin kaksi viikkoa sitten. Joten tein tilauksen, tällä kertaa Bellesiin, josta en ikinä ennen ole tilannut mitään. Nyt olin vain niin ihastunut noihin Smash- juttuihin, että oli pakko. Varmaan kuukauden tai kaksi olen käynyt niitä ihailemassa ja nyt sain vihdoin aikaiseksi tilata.
Ja nyt on olo kuin Jouluna :)
Olin tehnyt tilauksen, maksanutkin sen jo, kun sain sähköpostia, että osa tuotteista oli loppu, mitä tehdään.
Ehdotin, että laittavat tilalle jotain samanhintaista ja -tyylistä. Eli osa tilauksesta oli yllätys :) Ihan kuten Jouluna! Tykkään!
Aivan ihania tavaroita! Koskaan ei ole käynyt näin, että tilaan jotain tietämättä mitä saan, mutta tämä oli tosi upea juttu!
Vasemmalta alkaen: Smash- kortteja x2, ylhäällä haaraniittejä, Hyvää Pääsiäistä-leima, paperilehtiö 6x6", Smash lärpäkkeitä tai lipukkeita tjs, Smash klemmareita...
...vasemmalta alkaen raaputuskuvia, tarrakirja, tarra-arkkeja x2

Mitenkäs tuo alakuva noin sumea on? Jospa se korjaantuu, ei se äsken ollut...

Miulla on jäänyt näyttämättä niitä Smash bookin sivuja, joita olen tehnyt. Sitä vihkoa olen täyttänyt ahkerasti, mutta kunhan tämä haastekampanja saadaan ohitse (muistikirjamaaliskuu), näytän sitten muutakin.
Nyt tulee blogattua muutenkin melkein joka päivä. Nytkin muistikirjamaaliskuun tämänpäiväinen tehtävä menee iltaan, ennenkuin ehdin tekemään. Kohta täytyy lähteä kauppaan ja onhan tässä yhtä sun toista tehtävää, kuten eväät ym. huomiseksi.
Työstä sen verran, että miulla on huominen aamuvuoro ja sitten ihanat kolme vapaata :) Pidennetty viikonloppu. Yhtä hulinaa on kyllä ollutkin tällä viikolla: uudistuksia, muutoksia, yhtä työtä, toista työtä....Huhhahhei  ja silleen :)
Onneksi on  vastapainona tämä ihana askartelu harrastus! Loistava juttu, että löysin sellaisia juttuja, joita aikuisena voi tehdä! Lapsena mie piirtelin, värittelin ja askartelin jatkuvasti. Nuorena pidin päiväkirjoja, leikekirjoja, runovihkoja ja kaikenlaista. Vähän niinkuin Smash book tai art journaling, jo silloin, tietämättä nimeä niille.
Mutta. Nyt ruvetaan suunnittelemaan kauppaan lähtöä. Heippa tällä kertaa!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Taas niin mukavia ostoksia!

Anja kirjoitti...

Ihania ostoksia..minä tykkään noista raaputuskuvista..ostin tiimarista kerran edullisesti enkeli kuvia jotka oli just niitä raaputusjuttuja ja laitoin lasioveen niitä :)
No juu kyllä varmaan oli jouluinen olo..niin ihania hankintoja olet tehnyt :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Miullakin on joitain raaputuskuvia ennestään: pitsiä ja joitain koukeroita. Ne on kyllä kivoja.