tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lisää järjestelmällisyyttä

Miulla onkin tämä ilta mänt mukavasti, kun olen tehnyt itselleni sellaista sopivaa sivua uuteen kotikansioon. Kaikki oli englanninkielisiä, jotka latasin ja niissä oli liian paljon ylimääräistä. Osaa en edes ymmärtänyt.
Mutta nyt haluan jakaa tämän sivun teillekin, jos joku innostuisi kansion kasaamisesta.
Tälläisen sivun tein Exelillä, mutta tätä ei kannata ruveta tulostamaan. Meidän skanneri on vähän p***stä...
Vaan tästä linkistä <-klikkaamalla pääset pdf-tiedostoon, josta saa tulostettua tämän painamalla yläreunassa olevaa tulostimen kuvaa. Tiedoksi heille, jotka eivät tiedä, miten tämä homma toimii :)
Ei mitään turhaa, ei ylimääräistä, vaan kaikki tärkeimmät päivään liittyvät asiat. Tähän voi merkata esim. aamupäivän menot, päivän tehtävät, päivän ruuan ja muuta-kohtaan ihan mitä haluat muistaa ja jälkikäteen muuistella. Sivu on A4 kokoa, reunuksen ympärille voit vaikka piirrellä tai muuten koristella reunuksia.
Tai voit leikata pienemmäksi reunoja pitkin, ihan miten itse haluat.
Tämän päivän To do-listalla oli muuten wc:n pesu -> tehty, kakun paistaminen -> ei tehty :) ->siirtyy toiseen päivään. Jumituin nimittäin koneen äärelle, joten jäi kakku tekemättä. Vaan eipä tuo haittaa, kun voin jakaa muillekin tätä tekemisen iloa :)
Kelloajat muuten loppuu nollaan eli iltakahteentoista (unohtui yksi nolla näköjään), tuskin kellään tai ainakaan suurimmalla osalla on menoja enää 00:00 jälkeen :) paitsi tietty baari-iltoja, mutta eikös sinnekin mennä jo aiemmin? En oikein tiedä nykykäytäntöä, kun en ole vuosiin käynyt :)
Jos joku teistä innostuu kasaamaan kotikansiota ja haluaa käyttää tätä miun tekemää sivua, kerrothan miulle. Ihan vaan uteliaisuudesta haluan tietää, jos joku innostuu. Ja jos vielä bloggaat siitä, mielelläni tulen katsomaan. Ja jos joku haluaa jonkin muunlaisen sivun tehtäväksi, voin yrittää tehdä. Mutta ihan perusmalleja mie vaan osaan. Jos osaan.

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jos olisi hattu, nostaisin sitä....minä en voisi koskaan elää noin säntillistä elämää...:))

Tanja kirjoitti...

Heti kopion itselleni listoja... Eihän näitä orjallisesti tarvitse noudattaa, mutta hyvä alku elämänhallintaan!

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: Kiitos :)
Tanja: Hyvä juttu, että kiinnostuit :) En miekään orjallisesti noudata, jos jotain en jaksa tehdä, siirrän seuraavaan päivään. Kiitos, että kerroit kopioivasi näitä :)