tiistai 28. helmikuuta 2012

Uskaltaisko....

Nyt on nimittäin niin, että mie löysin uuden lajin. Siis tässä käsityö/askartelu/näpräys/tuunaus/räpellys- hommelissa. Ja tuntuu, että tämän julkaiseminen on sata kertaa vaikeampaa kuin muiden.
Löysin nimittäin Art Journalingin. Kerran ihan vahingossa Youtubessa seikkaillessani löysin näitä videoita ja oli ihan pikkupakko käydä kokeilemaan.
Tietenkin olin tutkinut kaikki mahdolliset ohjeet ja neuvot, mitkä englanniksi jaksoin lukea.
Viikonloppuna kävin tuhertamaan ja äsken tuhersin vähän lisää.
Ei, en mie vielä uskalla sitä kuvaa laittaa...
Art Journaling on jotain päiväkirjan pitoa maalaamalla, leikkaamalla, liimaamalla, piirtämällä ja vähän skräppäämälläkin. Ei taida olla oikeaa tai väärää tapaa tehdä, näitä löytyy yhtä paljon erilaisia tyylejä kuin on tekijöitäkin. Kuviakin löysin Flickristä esimerkiksi.
Korjatkaa, jos olen väärässä. Tärkeimmällä sijalla taitaa olla erilaiset kerrostumat kaikkea.
No, jos mie nyt sen kuvan laitan. Ihan pienellä vaan.
Kuvaa klikkaamalla ei taida Kovin paljon suurentua :)
Ainakin tehdessä tuli hyvä mieli ja iloinen olo. Saattoi kyllä johtua siitä, että värit on niin suloiset. Miksiköhän miulla tulee aina näitä söpöstelyvärejä kaikkeen :) Kai se on miun luonto sitten.
Tää oli kyllä tosi kiva tehdä, sai mielikuvitus lentää (vaaleanpunainen pupu menee kyllä yli ymmärryksen, miten se liittyy kesään?)
Voi hitsi, kun nolottaa :)
Nojoo, sanokaa, jos miun kannattaa unohtaa tää laji... tai ainakin julkinen esittely...
Meniköhän tää ihan oikeinkaan? Jos joku tietää enemmän kyseisestä asiasta, kertoisitko sen miulle. Siis jos tiedät jotain art journalingista. Mie jatkan opiskelua tällä saralla.

Enää yksi päivä töitä ja sitten se koittaa, nimittäin loma!

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Tuo kyllä kuulostaa ihan just sinun jutulta. Ja kuva todistaa, että osaat ajatuksiasi siirtää kuviksi tuollakin tavalla. Jatka ihmeessä ja kerro meille, kuinka olet edistynyt ja mitä olet tehnyt.
Ihan uusi "tekemisen laji" kyllä minulle, mutta vaikuttaa hauskalta.

Saga kirjoitti...

Hienon aukeaman olet tehnyt. Minäkin tykkään juuri tuollaisesta pehmeän pastellisesta...muuten tämä on ihan uusi ja vieras juttu/asia minulle.

Sussi kirjoitti...

Jatka ihmeessä! Näyttää ja kuulostaa todella kivalle. Minullekin ihan uusi juttu, en ole aikaisemmin lukenut/kuullut.