keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Keskiviikko

Ja miulla vapaapäivä. Oli helppo kahden päivän työrupeama tällä kertaa. Nyt vietän viikon ainoata vapaata ja seuraavan kerran sitten ensi viikolla.
Neuloin vanhemmalle tytölle kaksi tiskirättiä ja kaksi pesintä, tulivatkin tarpeeseen :)
Kolmas tiskirätti jäi kesken, kun loppui aika sekä energia. Äsken päättelin siitä langat ja nyt sekin on valmis.
Mitähän sitä sitten tekis? Miulla olisi tarvetta ohuille sukille, eli Nalle-langasta neulotuille. Ne mahtuvat kenkiin, sitä paksummat eivät. Miulla on vain yhdet ohuet sukat. Samoin tarvitsisin ainakin yhdet lapaset.
Mutta kun mie en ole mikään sukkien ja lapasten neuloja...
Kyllä mie niitä joskus teen, mutten kovin mielelläni. Mieluiten neuloisin hattuja ja tiskirättejä tai kaulahuiveja.
Niitä löytyykin joka lähtöön, melkein. On miulla yksi iso projekti menossa, mutten siitä viitsi paljon laulella, kun ei tiedä, kuinka monta VUOTTA siihen menee :)

Askartelutkin alkavat toistaa itseään, kaikki menee samalla kaavalla, kun niitä koristeaineksia ei paljon ole. Ja jos on, laitan ne aina samalla tavalla :)

Kaikkein mieluiten nyt tuunaisin tai maalaisin jotain. Mutta kun ei ole mitään maalattavaa, eikä sopivaa maalia niihin, mitkä maalaamista odottavat. Eikä viitsi ihan maalaamisen ilosta ruveta maalaamaan mitään seiniä esim. askartelumaalilla :)
Mitään tuunattavaakaan en keksi, joten jotain joutessani, tein sitten videon tuunauksista. Kesto tällä kertaa vain 1min 20 sekunttia. Jos vaikka jaksatte katsoa. Eikä tässä tietenkään kaikki ole. Kuten aina, jälkikäteen muistuu mieleen, mitä vielä olisi voinut laittaa.



Kaikista ei ole ennen-kuvia, mutta tässä osa:
Kuvaa klikkaamalla se suurenee, jos pystytte katsomaan ;)

Kertokaahan, mitä olette mieltä näistä videoista?!
Tai ylipäänsä tästä blogista. Mitä haluaisitte lukea/katsella? Kirjoitanko liian pitkästi? Kiinnostaako askartelut ja käsityöt?
Alkaa ideat olla taas vähissä. Käsitöistä on helppo postailla: kun teen jonkun valmiiksi → otan kuvan ja laitan tänne. Muuten en keksi mitään, kun ei sisustuksessa tapahdu yhtään mitään eikä ole tapahtunut pitkään aikaan. Eikä varmaan tule kovin äkkiä tapahtumaankaan.
Kerran jo laitoin tän blogin salasanan taakse ja ajattelin kirjoitella ihan itsekseni, mutta sekunnin päästä palautin sen tänne :) Kaikkein kivointahan tässä hommassa on kommentit ja se, että joku käy täällä katselemassa.
Usein olen kyllä miettinyt, että jos rajaisin tämän vain käsityöblogiksi ja lopettaisin kaikki muut jutut. Vaan ei se ehkä onnistuisi, miulle tulee toisinaan sellainen purkautumisen tarve ja silloin tulee tätä tekstiä, kuten nytkin. Mutta jaksaako näitä miun romaaneja kukaan lukea? :)
Joojoo, nyt mie lopetan ja annan teillekin suunvuoron :)
Sana on vapaa!

P.S: Pakkasta -20,3°C meidän mittarissa aamulla, eilen -6°C...

2 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Ihanan värinen...(lue: ihan minun värinen) tiskirätti.... ;O)
En oikein tiedä osaanko vastata noihin pohdintoihisi mitään järkevää. Ainakin itse tänne blogiisi tupsahtelen näitä juttujasi lukemaan ain akun uusi päivitys ilmestyy. Tosin itsekin sitä miettii samantyyppisiä asioita. Jossain välissä tallensin kaikki käsistä lähteneet työt toiseen blogiin, jossa ei ollut kuin ja ainoastaan nuo käsityöt. Ei se ollut kivaa. Kun aloitin bloggauksen aika tarkkaan viisi vuotta sitten. Kirjoittelin vain ja ainoastaan kaikesta muusta, kuin käsitöistä. Aloittelin siis ihan eri tyylillä, mitä nykyisin. Eräs toimittaja silloin tokaisi minulle, ettei ihmisiä kiinnosta tuollainen päiväkirjamainen höpötys omasta elämästä... :O( Jatkoin silti sitä höpötystäni. Sitten alkoi tuo blogihäiriköinti ja siirsin blogini toiseen paikkaan, sekä muutin sen olemusta enemmän käsityöblogiksi, en enää halunnut/uskaltanut kirjata ylös niin henkilökohtaista mitä siihen asti.nykyisin kirjoittelenkin vain suurinpiirtein ympäripyöreästi, juuri tuon häirikön vuoksi. Tämän vuoksi käytän blogissa myös kommenttein tarkistusta. Oikeastaan suurin osa blogeja, joita seuraan sisältää henkilökohtaista "höpinää", sekä käden tuotoksia..Eli tästä voinee varmaankin vetää sen johtopäätöksen, että sopivassa suhteessa molempia, on sellainen kiinnosta blogi.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Video on kyllä yliveto...miten sinä osaatkin....☺
Blogis on juuri tälläisena kiva...elettyä elämää pursuavana...☺