lauantai 4. helmikuuta 2012

Uusi "tapetti" :)

Sain aamulla sisustusinspiraation pitkästä aikaa. Miulla on ollut sellainen tunne, että meidän sisustukset on sisusteltu, kun ideoita ja inspiraatioita ei ole. Ei kerta kaikkiaan mitään.
Paitsi nyt. Keksin "tapetoida" askarteluhuoneen yhden seinän. Juu, vetäisin Tilda-paperia seinään ja kiinnitin nastoilla. Kuulostaa hurjemmalta kuin oikeasti on :)
Miun mielestä siitä tuli kiva. Huone on nyt riemunkirjava joka puolelta. Täällä mie voin toteuttaa sitä värien sekamelskaa, mitä en jaksa joka huoneessa katsella.
Yhden laatikon vetimen korjasin juuri odottaessani kuvien latautumista. Kätevää, kun on oma ruuvimeisseli käden ulottuvilla :)


Olkkarin koristenaulakko tuli tänne. Tämähän oli tässä talossa alakerran seinässä, kun muutettiin tänne ja oli väriltään myrkynvihreä tai melkein tummanvihreä. Mies maalasi kerran valkoiseksi ja eteisessäkin tämä oli aiemmin koristeena. Nyt siis oikeassa käytössä täällä.
Pikkuhylly siirtyi pienelle seinänpätkälle lipaston yläpuolelle.

Tikkakoski entisellä paikallaan miun kampauspöytänä oman vanhan piianpeilini kanssa. Vaalea tuoli pitäisi varmaan kesällä maalata valkoiseksi. Tai joskus.
Mummon tekemä ja miun vanha nalle sulassa sovussa sohvalla :)

Vaihdoin yhden kategorian tässä samalla. Muutin Työ/vierashuoneen Askarteluhuoneeksi ja noista tunnisteista näette, miten on huone muuttunut parin vuoden sisällä sen miljoona kertaa...
Nyt jos ei askarteluinspis iske, niin ei milloinkaan.
Kirpakkaa pakkaspäivää toivottelen täällä sisätiloissa tiukasti istuen!
En nimittäin vapaaehtoisesti pihalle mene :)
p.s - 20°C

6 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kiva tapetti tuli :) Muutenkin ihana huone <3 Meillä oli eilen -27, nyt tämä -17 ei tunnu enää yhtään pahalta.. :D

Aseman laidalla kirjoitti...

Piristävää muutosta !

Kunpa minäkin vielä omistaisin oman nurkkauksen joskus ;D ÅPitikin luopua siitä aikoinaan... No-o, viimeistään sitten, kun esikoinen muuttaa pois *heh* Siihen voi mennä jokunen vuosi vielä...

Pakkasterkuin täältäkin!

Liisa kirjoitti...

Tilda on kaunista ja käypi tosi hyvin seinään:)

Hanna kirjoitti...

Ihana värejä houoneessa. ♥ Mie justiin olen omia askartelujuttuja vähän siivoillut kaappeihin piiloon, pakko tehä makkariin tilaa pikkuista varten. ;)

Anonyymi kirjoitti...

IHANA mummola-fiilis. Tykkään kovasti tyylistäsi tuon iänikuisen, blogeissa vallitsevan valkoisen jälkeen!!!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!