tiistai 23. elokuuta 2011

Kaulanauhan jatkojalostusta

Edit: Parempia kuvia lisätty.

Tänään tuli postista se, mitä odottelinkin jo. Kaulanauhasta tuli kaulakello.
Kuvat on nyt vähän kökkölaatuisia, kun kamerasta loppui akku kesken kaiken ja piti kaivaa kännykkä esiin. Yhden kuvan sain otettua kameralla, kun se pimeni ja siinä luki, että akku tyhjä. Kiitti.


Otan uudet kuvat, kun akku on latautunut ja vaihdan nämä. Tai lisään uusia. Mutta kun olin suunnitellut bloggaavani, blogattavahan se oli. Ei sitä suunnitelmia niin vain muuteta.


Töihin tein kaulakellon. Mie olen mestari hävittämään kelloja, jos kaulasta ei niin vain häviäisi? Vaikka voihan se olla, että miun tuurilla häviää sieltäkin :) Vasta hävitin yhden, jonka olin saanut mieheltä kakskytä vuotta sitten valmistujaislahjaksi ja toinen, joululahjakello meinasi hävitä...
Työkaverit saavat etsiä miun jäljiltä niitä milloin mistäkin.
Helmi Q nettikaupasta tilasin kellotaulun sekä lenkit. Taakse piti virkata ihan varuilta tuollainen lätkä, jos vaikka osat sisältävät nikkeliä (miulla on tosi paha nikkeliallergia).
Ja sitten ihan muutan vaan piti Juliaa vähän härnätä kuvia ottamalla :)
*****
Miulla on auto reistaillut viime aikoina, pakoputki meni särki, jarruttaessa ja rattia kääntäessä kuului rahinaa  ja kolinaa sillointällöin. Eilen se rahina ja kolina sitten jäivät pysyväksi, onneksi pääsin kotiin asti kunnialla. Tänään pitikin sitten pyöräillä töissä. Ai että se oli kivaa! Mutta tiedättehän, kun melkein kylmiltään eli liikuntaa minimaalisen vähän harrastaneena, lähtee urheilemaan, paikat tulee kipiäksi. Jalat on ihan velliä :) Mutta mieli on virkeä ja olo on tosi hyvä. Melkein voisin sanoa, että voisin ruveta pyöräilemään töihin ihan jatkuvasti. Mutta itteni tuntien en tee sitä kuitenkaan. Laiska mikä laiska. Tai en mie oikeestaan vissiin laiska ole, olen vain mukavuudenhaluinen. Auto on niin helppo ottaa ja sillä on niin helppo ajaa, helpommalla pääsee kuin pyörällä :)
Rentouttavaa iltaa kaikille tältä erää!

9 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno idea tuo kaulakello!!!

Minulla vähän ...paino sanalla vähän sama ongelma, että kaikki tuppaa katoamaan....☺ Mieheni mielestä tuo paino on väärällä sanalla...☺☺

Senni kirjoitti...

Kaunis kello.
Täällähän olikin uudistunut blogi, taustasi on ainakin tosi hyvännäköinen :D

TeSa kirjoitti...

Kaunis kaulanauha.

Liisa kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo kellonauha! Kaunis :)
Ja söötti on kisukin ;)
Onko muuten siellä teijän naapurissa meno rauhoittunut, kun et ole aikoihin mitään asian tiimoilta kirjoitellut...anteeksi, että muistutin..mutta käy vaan välillä mielessä, että toivottavasti kaikki sen suhteen hyvin.
Minä oon mestari hävittämään aurinkolaseja ja tänään olin oppia uuden jutun, jätin postin palvelupisteeseen miehen mule tammikuussa lahjoittaman kännykän...meinasi nousta hiki pintaan, kun tajusin! Perhana, että ihan säikähdin! Onneksi olivat ottaneet talteen... Että taitomme meillä kullakin...grr..

Mukavaa viikon jatkoa!

eikku kirjoitti...

Kaunis kaulakello tulikin!

Sama kävi mielessä koskien naapureitanne kuin Liisallakin!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Liisa & Eikku: Naapurista kuuluu säännöllisesti huutoa ja mekastusta, mutta nykyään riitelevät keskenään. En tiedä, onko heidän vierusnaapurinsa sanonut jotain, kun he kävivät tältä kysymässä, että häiritäänkö me. He juttelivat pitkään. Kerran naapurin nainen yritti viritellä jotain meillepäin, kun hänen miehensä huusi hänelle, että pidä turpasi kiinni ym. kivaa. Sen jälkeen ollaan saatu olla ihan rauhassa.

Sari kirjoitti...

Kiva idea tuo kaulakello.
Itse kuljen aika paljon pyörällä töihin ja kyllä sellaisina päivinä huomaa kun tulee autolla, että olo on ihan vetämätön. Lainailen nimittäin välillä esikoisen autoa..

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Hah, minäkin vetkuttelen niinä aamuina, kun Mies on kotona - ja sitten en MILLÄÄN ehdi pyöräillä linja-autoasemalle (matkaa 1 km), vaan Miehen on ihan PAKKO viedä autolla...
Kiva kello, kiva nauha.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Mie en viitsi ajaa pyörällä, jos suoraan sanotaan :)