tiistai 2. elokuuta 2011

Kaikenlaista

Miun vapaapäivä menee täysin harakoille. Monta tuntia olen istunut tän koneen ääressä, enkä ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Paitsi että olen siivoillut blogien lukulistoja. Synkronoinut (mikä on suomennos tuolle sanalle?) google readeria ja bloggerin listoja. Tuo, joka on tuossa sivupalkissa, on eri kuin se, mikä on hallintapaneelissa. Eli kolmea eri listaa on täytynyt käydä läpi.
Osa blogeista on poistunut kokonaan, osa on päivittynyt joskus viime vuonna ja osaa en vaan enää seuraa. Lista uudistui aika radikaalisti, olen myös löytänyt uusia seurattavia.
Tiesittekö tai oletteko huomanneet, että joissain tai oikeastaan tosi monessa blogissa on lukijaksi liittyminen vaikeaa. Niihin on tullut se ärsyttävä sanavahvistus. Miulla ei ole näössä mitään vikaa, mutta silti en vaan saa aina niistä mitään tolkkua. Moni blogi jää blogilistalta ulos sen takia. Mistäköhän sen voi tarkistaa, onko miulla sellainen?

Eilen käytiin tunnin(!) lenkillä. Porkkanana oli postireissu :)
Tilasin NetAnttilasta <-( klikkaa tuosta niin näet esittelyn) uuden puhelimen:
Nätti kuin mikä.
Entinen oli tälläinen:
Takakuori hajosi töissä, kun työpuhelimesta loppui akku, enkä voinut olla ilman puhelinta. Siirsin työkortin omaani ja takakuori ei enää kunnolla pysy kiinni, kun ne kiinnityssysteemit murtuivat...täysin lelupuhelin.
Molemmissa on melko samat toiminnot, mutta uudessa on 5 megapikselin kamera, entisessä 2 mp:n.
Kamerapuhelin on hyvä olla olemassa, jos ei järkkäriä ole matkassa. Kuten ei yleensä ole. Miehen puhelimesta on hankala siirtää kuvia koneelle, mutta tällä uudella se onnistuu helposti ja ilmaiseksi vielä.
Tottakai puhelimellakin on täytynyt tänään leikkiä :) Joten vielä vähemmän saan mitään järkevää aikaiseksi :)

Kohta meinasin käydä vielä blogin kimppuun. Järjestellä noita kategoirioita ym. Eli lisää leikkimistä, onneksi vielä huominen on vapaata, jos sitä silloin tekisi jotain järkevämpää :)
Nyt leikkimään, heippa!

Edit: Näköjään miulla on se sanavahvistus, täytynee tutkia, mistä sen saa pois... En halua semmosia, mistä ei saa mitään selvää! 
Ja näköjään noita kategorioita ei voi järjestää enää... entisellä pystyi. Nyt se julkaisee uudestaan vanhat kirjoitukset. Joten ei sitten järjestellä... Eikä tuota sanavahvistusta taida saada poiskaan....voi ärrinmurrinmurr...

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mitä, olin juuri sanomassa, että muistaakseni sinulla ei ole sanavahvistusta, kun en muista että missään blogissa olisi ollut sellaista, mihin olen liittynyt lukijaksi. Tai ehkä on, jos liittyy eri tavalla. Mistäs näistä ottaa selvää?
On totta, että välillä on pakko päivittää tuota lukemiensa blogien listaa! Mutta aikaa siihen saa kulumaan tolkuttomasti. Hyvää vapaapäivän jatkoa!

Pami kirjoitti...

Oletko poistanut blogit hallintapaneelin kautta. Minä olen sillä lailla saanut blogeja pois. Yleensä poistan salasanalliset blogit, kun ne eivät päivity googlereaderissa enkä muista niitä käydä lukemassa muuten. Ja tuo sanatarkistus on myös ihan sieltä syvältä. Sama juttu, ei saa vaan selvää kirjaimista!!

Maanvaiva kirjoitti...

Mä tilasin aikonaan itselleni saman puhelimen, mutta sitten kun sinne jäi niin helposti sormenjälkiä, lähetin takas.. pienestä ol kiinni :D

JaanaElina kirjoitti...

Mä tein samaa siivousta tässä yks päivä.Vei kyllä aikaa kun tarkisteli blogeja,varsinkin niitä jotka ei ole päivittyneet.Aika moni olikin kiinni.

Hiano puhelin.

eikku kirjoitti...

Helppo tänne on ollut kommentoida. Laitoin omaani sen vahvistuksen, kun ajattelin sen estävän roskapostin paremmin.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienon puhelimen ostitkin...kyllä kannatti tehdä pikku happi-hyppely ja noutaa tuo kotiin...☺☺

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onpa hieno, tahtois...terveisin romulyyli-riitta.

Senni kirjoitti...

Mun piti vaihtaa viime talavena puhelinta ja laitoin vaatimuksiin hyvän kameran. Mulla ei koskaan-ikinä oo muuten kameraa mukana, mutta puhelin on aina. Ei mulla muuta kameraa ookkaan tällä hetkellä, vanha kamera on pikkuakalla jo, kun se on heikompi ku mitä tuossa puhelimessa!!!

Blogin järjestely ja muutostyöt vie rutosti aikaa... Jotain pientä kun alat tekemään niin oho, tunti vierähtää helposti! Mua harmittaa kun tota taustakuvaa ei saa vaihettua niin että muuten blogi pysys entisellään :/
Ja niin ärsyttää täälläkin ne vahvistussanat...

Anonyymi kirjoitti...

mummon huusholli neuvoi muistaakseni kerran sen sana vahvistuksen poiston. kivaa viikon jatkoa! t.astan emäntä

Sirutuuli kirjoitti...

Saila: Tuo lukijaksi liittymisen sanavahvistus taitaa olla ihan uusi juttu. Se tulee, kun napsauttaa, liity tähän sivustoon. Ei kaikilla, mutta useimmilla.
Pami: Poistin hallintapaneelin kautta, mutta se ei poistanut tuosta sivupalkista, eikä syötteenlukijasta. Kaikki piti poistaa kolmeen kertaan jostain syystä.
Maanvaiva: Huomasin, että sormenjälkiä tulee herkästi. Mie sain jonkun vanhan puhelimen mukana semmosen pienen mikroliinan, jolla jäljet lähtee pois helposti. Ei tarvitse sen takia puhelinta palauttaa :)
JaanaElina: Kiitos :) Tosi ihania blogeja oli mennyt kiinni :(
Eikku & Astan emäntä: Ei miulla kommentoinnissa sitä sanavahvistusta ole, se on tuossa lootassa, mistä voi liittyä lukijaksi. Kuten monella muullakin, enkä yhtään tiedä, saako sitä pois.
Irmastiina & Riitta Sinikka: Kiitos :)
Senni: Mie kuvittelin pärjääväni ihan peruskännykällä, jossa ei ole
kunnollista kameraakaan. Vaan huomasin, etten pärjääkään ja se takakansi oli mennyt juuri sopivasti rikki, joten hommasin sitten kunnon kameralla varustetun. Vaikeaa se oli kyllä valita ja vertailla ja miettiä, mikä olisi hyvä.
Tuohon taustakuvaan saa vaihdettua ainakin oman kuvan ilman, että tarvitsee muuta ruveta säätelemään.
En ole aikoihin kokeillutkaan noita valmiita kuvia.

Capricorn kirjoitti...

Ooo...tahtois kans! =9
Sulle olis tunnustus blogissani <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)