torstai 11. elokuuta 2011

Kiikku paikallaan

Kiitos kaikille paranemistoivotuksista! Olen mie nyt kunnossa ja eilen jo olin töissä.

Kiikku saatiin vihdoin paikalleen.
Olkkarissa on muutenkin pieniä muutoksia tapahtunut ihan tuon kiikun takia.
Vaaleanpunainen sai lähteä, kun sitä muutaman kuukauden olen katsellut.
Ehkä tuo lampaantalja ei jää tuohon kiikun päälle. Pitää miettiä, mitä siihen laittaisi, oikeasti se sopii paremmin tähän neulontatuoliin, joka alareunassa näkyy.

Kiikuttimessa on yksi vika. Kun siihen käy istumaan, se vetää itsensä ja istujansa selälleen. Siis ei nurin, mutta selälleen kuitenkin. Ilmankos se oli niin halpa :)
Keksin tuollaisen laudan pätkän patenttiratkaisuksi siihen ongelmaan. Nyt se on vain liian takana, joten eräs päiväpeitto pakkausmuoveineen on laitettu siihen lisäksi. Pitäisi lauta siirtää vähän edemmäs, mutta ei sillä pahemmin kiikuta, kun vauhti töksähtää siihen lautaan. Mutta parempi siinä on silleen istua.
Mitähän sille keksisi? Ideoita otetaan vastaan!
Vai onko se niin, että kiikku joutaa kaatikselle?
No, onhan se nätti ja siinä on hyvä istua. Kunhan tuo lauta on siirretty.
Mietiskelin sitten semmosta, että etsitään toista sopivaa kiikkua ja viskataan sitten tuo huitsin nevadaan.
Tuon on ihan itse joku joskus tehnyt ja on tainnut käydä viba jalaksia tehdessä.

Ideoita ja vinkkejä odotellessa lähden blogikierrokselle :)
Moikka!

16 kommenttia:

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Mun äiti taas "moitti" mun kiikkua, kun se ei pysy takana! Itse hän haluaisi juuri tuollaisen keinun, mikä pysyy taka-asennossa.... :)

Marika kirjoitti...

Onpas ongelmallinen, mutta kaunis kiikku. Mitähän siihen keksisi ? Pitäisi taiteilla jotkut "tuplajalakset" sinne edellisten alle. Enpä oikein osaa sanoa muuta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on kiikku!
Toiset kiikut on just sellaisia,heittää seljälleen...ei ehkä niin mukava asento kiikkuiluun mutta jospa tuohon jotakin ideaa löytyisi...

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Heli: Mie en uskalla käydä tuohon kiikkuun, kun tuntuu, että sen kanssa kaatuu :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Älähän nyt hienoa kiikkua pois heitä...kyllä sinä jotakin keksit ongelmaan...☺☺

Anonyymi kirjoitti...

Jos taitoa riittää niin tee/teetä uudet jalakset!

gone to the beach kirjoitti...

Jännä juttu - ei heti ens alkuun tuolia katsoessa uskoisi että sellainen vika tuolissa on. Itsekin joskus kiikutellut tollaisessa. Jotenkin nyt kun tiesi vian, näyttääkö se vain että se on hirveän selällään vaikka kukaan ei istukaan siinä. Olen nimittäin joskus "ihan pikkuisen keinuen" saattanut istua vartalo ihan pystysuorassa asennosssa. Tuossa varmaan on selällään heti ....jotkut mittasuhteet voi olla pielessä. Onko siinä liian lyhyet nuo jalakset takaa? .....kysyppä joltain asiantuntijalta.:)

Senni kirjoitti...

Kaatikselle ei ainakaan nuin hienoa kiikkua heittää! :)
Onhan se totta ettei siinä oo mukava oleskella jos se menee liian taakse, jospa siihen löytyisi ratkaisu tai uusi koti...

Kirsikka... kirjoitti...

Kaunis keinutuoli, toivottavasti löytyy ratkaisu..

Liisa kirjoitti...

Hih, muakin aina pelottaa istua kiikussa, mikä liikaa kiikkaa taaksepäin, vaikka tietäs, ettei ne kaadu, niin en uskalla kiikkua rauhassa ;)
Tuo lauta vaikuttas täältä käsin oikein hyvältä idealta ja samaa mieltä olen, kyllä, ettei noin kaunista saa kaatikselle heittää! Ei se eteenpäinkään kippaava kiikku (olen joskus sellaisessakin istunut, ei tahtonut millään keikata taaksepäin) ole mistään kotoisin!

kanaemo kirjoitti...

Miekin aina panikoin, jos joku kiikku meinaa mennä selälleen. :D Niissä on oikeasti epämukava olla ja yrittää istua (maata).

Olen kiikkunut ihan hirveän monissa kiikkutuoleissa, ja jotkut yksilöt vaan tuppaavat menemään enemmän "selälleen" kuin toiset. En tiedä mistä se johtuu. Meillä on miehen mummon vanha kiikku, ja se on hyvä, aika pysty. Ja kivan mallinen, tykkään siitä paljon.

Jotkut lyijypainot jalaksien etuosaan..? :D En mie tiiä... ;)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille! Koitetaan keksiä jotain. Jos vaikka siirtäisi tuota patenttilautaa vähän eteenpäin ja totuttelisi siihen.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kiikku on kyllä mukava, mulla on rottinkinen terassilla.terveisin romulyyli-riitta.

Willenmiina kirjoitti...

Eipä uskoisin olevan tuommoinen harmillinen vika, on jotenkin todella sopusuhtaiset muodot. Mutta oamsta kokemuksesta voin kertoa, että minäkin olin joluopumassa ensimmäisestä kiikustani juuri tuon saman vian vuoksi. Onneksi mieheni on niin kätevä käsistään, että teki minulle uudet jalakset (oli muistaakseni "kaavat" jostakin perinnemallista)ja nyt kiikku toimii kuin unelma. Kummasti siihen vaan vieraat ekana istuu. Mahtaako mieleen tulla lapsuuden keinumiset. Ja kyllähän se mielen rauhoittaa.

Willenmiina kirjoitti...

Ai niin, huomioni kiinnittyi erityisesti noihin olohuoneenne lattialautoihin. Oletko tuunannut niitä jälkeenpäin, vai mistä olet noin ihanat laudat löytänyt???

TeSa kirjoitti...

Älä heitä hukkaan valehtelijan paikkaa, siinähän voi vaikka ottaa päikkärit. Selällään.