perjantai 18. maaliskuuta 2011

♫ ♪ Ohi on, ohi on, ohi ooon ♫ ♪

Nyt se on ohi, kolme viikkoa kolmella vapaalla =) Vihdoin koitti vapaat ja saan rentoutua, oi ihanuutta :)
Kiitos kauniista sanoistanne ja kannustuksesta! Liisa, jos asuisit lähempänä, voisin vaikka tullakin parantamaan maailmaa :)

Miulla on nyt ihan erilainen olokin, kun tiedän, että viikonloppu on vapaa. Ihan kuin olisi jostain tullut joku energiapiikki tai jotain. Käytiin iskällekin vähän vaihtelemassa lakanoita ja sohvan- ja tyynynpäällisiä ja silti on ihan pirteä olo :)
Sain kivan taulun iskältä. Valituilta Paloilta oli tullut jotain mestariteoksia tai mitä ne nyt oli ja olisin saanut ne kaikki. Valitsin vain yhden, joka sopii miulle kuin nenä päähän.
Ajattelin tätä tuonne askartelu/ompeluhuoneen seinälle. Ensin mietiskelin valmiiden kehysten ostamista, mutta sitten keksin, että voisin tehdä itse jotkut kehykset tuohon.
Takana on tietoja maalarista ja taulusta. Tai siis taiteilijasta :)
Kauppareissulla ostin myös virkkauslehden. Kesällä varmaan taas neulominen tökkii ja pitsinvirkkaukset kaivetaan esiin. Kuten viime kesänä.
Ostin, kun halvalla sain ;)

Eilen tuli radiosta Käsityöilta - ohjelma. Otin oikein rennosti, suihkun jälkeen lötköttelin mekanismisohvalla (sillä, jolla saa jalat ylös ja selkänojan alas) ja virkkailin ja neuloin samalla radiota kuunnellen. Oli muuten huippuidea vaihtaa noiden sohvien paikkaa, mekanismisohva on napakymppi tuonne askartelu/ompeluhuoneeseen, jos haluaa vaikka välillä kuunnella radiota tai musiikkia ilman telkkarin mölinää.
Miehellä kun on tapana pitää telkkari auki aamusta iltaan tai töistäpaluusta iltaan. Mie en aina jaksa tuota telkkariakaan kuunnella ja katella.

Tänä iltana kyllä meinaan katsoa telkkaria, kun tulee Kallista kipua. Aluksi se tuntui omituiselta sarjalta, mutta nykyään tykkään siitä. Aion samalla herkutella suklaatilla ja pikkupussilla sipsejä, kaiken kruunaa limppari :)
Viikon olenkin ollut ilman karkkia! Miulle saavutus....
Mutta nyt blogikierrokselle ja toivotan samalla kaikille mukavaa iltaa ja rentouttavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Voi miten mahtavaa!!!

Tiiätsä, tuosta virkkauslehdestä tulee mieleen...kunpa minäkin osaisin...on sen verran ihanannäköisiä liinoja!!

Täällä kans katsotaan Kallista kipua mielellään ;D

Nautinnollista perjantai-iltaa!

Eva-Liisa kirjoitti...

Olispa tosiaan kiva jos asuisit lähempänä!!

Kaunis taulu!!

Oikein mukavoo lommoo sulle ja rentoudu.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No niin, nyt se on sitten edessä... se vapaa... tulihan se sieltä, vaikka sinulta usko meinasi välillä mennäkkin..:))
Oikein hauskaa ja leppoista vapaata viikonloppua sinulle!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana taulu ja nuo virkkauslehdet on kyllä niin kiehtovia, mutta kun mulla ei kärsivällisyys riitä noihin pieniin piperryksiin :) Oikein kivaa vapaata ja viikonloppua sinulle toivotan!!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille :)
Mie inhosin vielä jokin aika sitten pitsinvirkkausta, mutta viime kesänä ihastuin siihen hommaan :)

kanaemo kirjoitti...

Tiedätkö, miekin oon saanu jonkun spurtin, valo ja lämpö tekee ihan ihmeitä ihmiselle! Kiva että alkaa rennompi työputki siulla, saapi vähän tehä omia hommia. ;)

Meillä kanssa alkaa loppusuora häämöttää hirsikehikossa, enää toiseen päätyyn päätykolmio ja kurkihirsi paikalleen, siinä se sitten on tältä erää. Ihanaa, kun töissä tulee joku "etappi" jota odottaa ja jonka jälkeen voi pikkusen löysäillä.

Ihanaa auringonpaisteista viikonloppua siulle, Sirutuuli! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Niin on nuo etapit kivoja :)
Miulla on seuraava etappi viikon päästä loma :)

Miia kirjoitti...

Nauti vapaista ja ihanaa herkutteluiltaa :)