torstai 3. maaliskuuta 2011

Pientä valmista

Tänään suunnittelin vaikka sun mitä tekemistä, mutta en sitten saanut niitä tehtyä. Miun piti ommella ja askarrella, mutta sain sentään sitten neulottua pienen projektin loppuun.
Päivällä nimittäin tuntui siltä, että tautia pukkaa. Aivastelin nonstoppina, jouduin niistämään jatkuvasti ja joka paikkaa kolotti. Nyt ei ole enää kuin pientä kolotusta ja eiköhän sekin tuosta häviä aamuksi.
Mie olen ruvennut epäilemään, että päivittäinen gefilus-jogurtin syönti on parantanut miun vastustuskykyä rutkasti. En nimittäin ole ollut kipeänä ollenkaan tänä talvena, tuloillaan on ollut pari kertaa, mutta on mennyt ohi. Kun viime talvena miuhun tuli kaikki kulkutaudit: yhdestä parannuin, toinen tuli tilalle jne.

Päivän valmistunut tuotos: Palmikkopanta

Ohje on Novita Kevät 2011 lehdestä. Lankana 7 veljestä, pyöröpuikko 5,5. Pari iltaa siihen meni, kun toissailtana rupesi vetämään ranteesta suonta ja neulominen täytyi lopettaa. Eilen en neulonut ollenkaan.
Nyt pitäisi kehittää jotain muuta neulontaa tilalle.

Kiitos kommenteistanne, en ole pitkään aikaan muistanut kiittääkään. Jokainen kommentti on kyllä yhtä mukava yllätys. Tästä ei ole pitkä aika, kun joka postaukseen tuli vain 1-2 kommenttia. Nyt on mukava, kun kommentit on lisääntyneet.
Vaikka olenkin itse ollut vähän laiska kommentoija muiden blogeissa. Kyllä mie kovasti yritän, mutta tuntuu, että on aina niin väsynyt, ettei jaksa keskittyä.
Meillä on nimittäin töissä ihan hirveä tahti jatkuvasti, että töiden jälkeen ei jaksa mitään tehdä. Työ vie niinsanotusti kaikki mehut.
Lomaan vielä kolme viikkoa, tai enää....vasta oli viisi viikkoa...
Mukavaa loppuviikkoa! Ja viikonloppua, mie oon iltavuoroissa, ei kiva.

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mitäs sitä aina kiittämään... jokainen tietää, että kommentit ovat tämän jutun suola...:))

kanaemo kirjoitti...

Mie pidän peukkuja, ettet tule kipeäksi! :) Järkyn sitkeää influenssaa ja sitä jotain keuhkojuttua on nyt liikkeellä. Ainakin tämä meidän perheessä riehunut tauti on tosi syvältä ja sitkeä kuin mikä. Vieläkään ei olla ihan kunnossa, mutta töissä yritetään roikkua. Mie en ole varmaan kymmeneen vuoteen ollut näin kipeä kuin nyt olin. Ja kai sitä jotain vastustuskykyä on päässyt kehittymään, kun en muista olleeni edes kuumeessa varmaan neljään vuoteen. Olen muuten ollut hirveän paljon terveempi täällä maalla kuin Helsingissä asuessa. Pienet piirit, vähemmän tauteja! :D

Mie oon ihan samanlainen kommettien kanssa, oikeesti olen ihan sippi töiden ja tallihommien jälkeen, pari blogia jaksaa käydä illassa vilkaisemassa, mutta harvakseltaan kommentoida. Miekin yritän tsempata... ;)

Mukavaa loppuviikkoa ja intoa iltavuoroon! :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Eipä kestä kiittää, tiedän, että luet kommentit joka tapauksessa ;D

Meilläkin on noita terveysjuomia harrastettu jo reilu vuosi ja täytyy sanoa, että itsekin uskon hieman niihin... Tämä talvi on pitkästä aikaa ollut *koputan puuta* terveellisin talvi meidän poppoolle!

Mukavaa viikonloppua, Sirutuuli!

Saila kirjoitti...

Voi ei, pikaista paranemista! Sinulla on kiva uus tekstityyppi täällä blogissasi, ilmava ja selkeä.