keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Neulomisen välttelyä






Tää bloggaaminen on joskus tosi vaikeaa. Ensin ei uusi editori toimi (vaihdoin vanhan) ja sitten sormet on aivoja nopeammat. Kirjoitin otsikon ja julkaisin... vahingossa.
Noniin, olen siis yrittänyt kaikin keinoin välttyä neulomasta! Mikäköhän vaivaa, kun aikaa olisi ja haluaisin Kolibri-tunikan pian valmiiksi, mutten viitsisi millään neuloa sitä. Ehkä tunnin illassa saan tehtyä ja sitten tökkii, enkä millään viitsisi aloittaa. Ja lankakin on ihan söpön väristä, oonkohan mie kipeä? Siis muutenkin kuin nuhassa :)
No, sen välttelyn aikana sain tehtyä aurinkolaseille pussin tästä Puro-huivista, jonka vahingossa huovutin. Huivin tähteet jäivät odottamaan ideaa ja uutta käyttötarkoitusta.
Aikoinaan miulla oli tosi kalliit ja kauniit merkkilasit, jotka sitten kerran laitoin samaan taskuun laukkuun, missä oli kynsiviila ja voitte kuvitella, miltä ne lasit sen jälkeen näyttivät...Nyt miulla on Citymarketista ostetut halpislasit, mutta sopivat miulle hyvin, joten yritän näitä nyt varjella viimeiseen asti. Enkä enää ikinä osta kalliita laseja, kun en niistä osaa pitää parempaa huolta.

2 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Kaunis lasikotelo! Pitäisiköhän neuloa Purosta ihan huovutusta varten. Vielä näyttää jostain kaupasta sitä löytyvän.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Purosta tulee kyllä kivoja huovutettuinakin.