lauantai 20. helmikuuta 2010

Myssyjä

Jälleen kerran tein uuden Mario myssyn, vanha hyvä malli. Mutta ihan sen takia piti tehdä, että violetti Temposta neulottu lähti roskiin. Vuoden ensimmäinen neulomus, kerran pesty ja ahkeraan pidetty ei kestänyt käyttöä. Luvattoman paljon nukkaa, venähtänyt ja löystynyt, niskasta jo ommeltu suppuun, aivastaessa tipahtaa silmille. Jälleen kerran totesin, että en enää ikinä osta Tempoa. Huono lanka. Klikkaa kuva isoksi, niin näet nukan ja hatun kunnon paremmin.
Marraskuussa 2008 tehty keltainen Mario on vielä ihan hyvässä kunnossa, vaikka on monta kertaa pesty ja koko viime talven pidetty. Lankana siinä oli Novitan Isoveli. Mutta on niin räiskyvän värinen, että halusin vähän hillitymmän nyt.

Jotenka ostin mustaa Novitan Isoveljeä ja tekaisin tälläisen. Kuva on aika huono, kun kamera yrittää ottaa mustasta kuvaa ja hävittää taustan ja tuon nauhan.

Tällä kertaa en halunnut laittaa kukkaa ohimolle, vaan nauhan, jossa lukee Made by Tuulenpesä. Olin jo kauan haaveillut saavani noita nimikointinauhoja ja kerran sähköpostissa odotti kiva viesti www.merkitse.fi :stä ja sain näitä ilmaiseksi.
Nauhoihin saa itse valita pohjavärin, tekstin värin sekä fontin ja kuvan tai ilman kuvaa. Ruusu on miun kukka, joten valitsin sen, lempivärini on violetti ja pohjaväriksi valitsin kerman. Tykkään kovasti näistä ja aion kyllä käyttää jatkossa kaikissa tekemissäni neuleissa tai ompeluksissa sekä virkkauksissa. Tämä käsityöharrastus sai aivan uuden ulottuvuuden, kun sai oman tuotemerkin, eikä tunnu niin harrastelijamaiselta. Miun oma Tuulenpesä-merkki :)
Hatun kun laittaa päähän, merkki asettuu hyvin kuosiinsa.

Ei kommentteja: