torstai 29. lokakuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä =)

Nyt voin totisesti yhtyä näihin sanoihin. Äityli pääsee huomenna kotiin! 7 viikon sairaalajakson jälkeen. Huomenna mennään äitille ja iskälle siivoamaan, jotta äiti saa rauhassa ja rennosti kotiutua.

Olen ennenkin kertonut, miten tässä talossa häviää tavarat, eikä mitään löydä etsiessä. Etsii tavaraa 1, ei löydä. Etsii tavaraa 2, ei löydä, mutta tavara 1 löytyy jne. Nyt tämä talo on syönyt miun parhaimmat (rumimmat, mutta mukavimmat) talvikengät. Tiedän, etten ole niitä tarkoituksella heittänyt menemään, koska viime keväänä ajattelin, että en tarvitse uusia kenkiä täksi talveksi, vaan miulla on hyvät vanhat. Nyt niitä ei löydy mistään. Ei ollut siellä, missä muut. Ihan varmasti tällä talolla on oma tahto ja se tahtoo välillä härnätä ja kiusata. On kuin pahankurinen pojanjukuri. Tekee kepposia, minkä kerkiää.

Nyt on kuulemma sikainfluenssa rantautunut tännekin. Vanhempi tyttö sanoi, että armeijassa on yksi tapaus. Eivät taida ehtiä rokottamaan kaikkia ihmisiä ennen epidemiaa. Lueskelin äskettäin Ilta-Sanomia ja siinä oli kerrottu, että Norjassa on kuollut jo 13 kyseiseen tautiin. Norjassa rupeavat tutkimaan, onko siellä vaarallisempi muoto kuin muissa pohjoismaissa.

Pitää varmaan ruveta keittelemään välikahveja ja miettiä, mitä tekisi. Kokonaiset kaksi vapaapäivää! Kevyt laskeutuminen työelämään loman jälkeen, kolme töitä ja kaksi vapaata. Ihan kiva :)


4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Heips! Sinullahan onkin kivoja uutisia kerrottavanasi, hienoa!!! Jospa ne kenkäsikin vielä löytäisit ;)

Mukavaa viikonloppua perheellesi!

Sude kirjoitti...

Kyllähän nuo tavarat yöaikana hiippailevat ihan itsekseen, ainakin meillä tyttären vaatteet. Minä kun en ole niihin koskenut, tytär muistaa laittaneensa ne paikoilleen ja sitten ne löytyy lopulta aivan ihme paikoista. Eihän siihen ole muuta selitystä, kuin että ne kulkee itsekseen.

Sirutuuli kirjoitti...

Kati: kiitos :) En ole vielä löytänyt kenkiä, ehkä ens viikolla ehdin kunnolla etsimään, kun on vapaapäivät.
Sude: Voiphan se olla niinkii, että ne tavarat kuljeksii itsekseen. Mut myö ollaan tultu siihen tulokseen, et tää talo piilottelee niitä :)

Anonyymi kirjoitti...

hi, new to the site, thanks.