maanantai 9. marraskuuta 2009

Uudet lapaset ja pikkasen harjottelua












Tein nuoremman likan poikakaverille tummanruskeat lapaset. Kuvassa väri on ehkä enemmän harmaa. Mallikuvio ylläolevasta kirjasta ja tuossa myös selvempi kuva mallista. Tummissa lapasissa se ei oikein näy, enkä viitsi isoja lapasia enempää venyttää...Ei hajuakaan, jos vaikka ovat liian isot, ohjeen mukaan kuitenkin tehty (ohje on joku pieni Novita-lehtinen). Ja lankana Novita 7veljestä, 3 ja 3½ puikot.
Se harjoitteluosio: otin uuden tekstieditorin käyttöön ja opettelen sen käyttöä. Ei mitään aavistusta, miltä tää valmiina näyttää. Käytössä tämä tuntuu hankalammalta kuin entinen. Sai siinäkin kuvien kokoa muokattua ja siirreltyä. Kai tää jollain tavalla on parempi kuin entinen, en tiedä. Entinenkin oli ihan hyvä.

Tänään vietän vapaapäivää ja ohjelmassa on sitä normaalia: pyykinpesua, yleistä järjestelyä, laiskottelua...
Viikonloppu oli todella rankka alkaen Perjantaina iltavuorolla ja jatkuen viikonlopun aamuvuoroilla. Isänpäivä oli ja meni, meillä ei juhlittu mitenkään, miehelle ostettiin Sauli-tossut jo viikolla, miun iskälle ei voitu viedä mitään. Isompi tyttö on nuhassa eikä uskalleta riskeerata mitään, sikainfluenssan takia. Iskä ja äiti kuuluvat molemmat riskiryhmiin, joten ollaan karanteenissa, kun likkojen ympärillä sikainfluenssa jyllää. Tai siis ei heille voida mennä, en oikein itsekään uskalla, vaikka olenkin rokotettu.
Mitähän sitä sitten tekis?

Edit heti perään: ei tää oikein hyvältä näytä, eihän?

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ihania käsitöitä ainakin olet tehnyt. =))))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)