sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Lauantain reissu

Eilen kävimme Helsingissä ja siinä samalla Korian abc:llä Novitalla sekä Ikeassa.

Mennessä kävimme Novitalla. Mukaan tarttui Tempoa, Nallea, Tiinaa ja Saanaa. Sekä puikkoja ja kukantekolaite, jota olen havitellut jo pitkään :) Minkä langan voi korvata Saanalla? En ole tutustunut vielä langan tietoihin, mutta vaikuttaa kivalta langalta. Paksu ja 100% villaa ainakin on. Temposta ajattelin tehdä joko tunikan tai takin uusimmasta Novita-lehdestä.Äiti ehdotti meille Ikeassa käyntiä. Olin kyllä itsekin sitä miettinyt, mutta en ollut ääneen sanonut.
Kyllä on nykyajan tekniikka kätevää! Emme olisi itse osanneet ajaa sinne, mutta laitoin Saunalahdelle tekstarin ja pyysin osoitetta, jonka naputtelimme navigaattoriin ja sen avulla suunnistimme Vantaalle. Kellokin oli jo siinä vaiheessa neljän pintaan ja nälkä alkoi olla niin kova, että tajunta hämärtyi, joten kävimme syömässä herkulliset lihapulla-annokset.
Ikeasta ostin isommalle likalle päiväpeiton, nuoremmalle viltin, henkareita, kenkälusikoita (joista äiti tilasi 2 itselleen), tabletteja 4, kynttilöitä, "työkaluja" keittiöön sekä paristoja. Ja eteisen kattoon roikkumaan sellainen säilytysjuttu, johon saa huivit ja muut jutut kätevästi. Saa nähdä, kuinka kauan kestää ehjänä kissojen jäljiltä. Ja kun tämä oli sellainen extempore-käynti, jäi kaikki kivat sisustusjutut ostamatta. Joskus sitten ajan kanssa. Ja pääsin muuten testaamaan Ektorp-sohvaa, ihana! Sellainen tulee meille sitten, kun uuden sohvan ostamme! Mieskään ei pistänyt hanttiin yhtään. Ja sitten se kuva:P.S. Tilasin itselleni ensimmäisen ihan ikioman digikameran. Tai no, onhan tää miehen kanssa yhteinen, mutta eihän hän kameraa käytä, joten tää on miun. Miulla ei ole hajuakaan hyvistä merkeistä, mutta ajattelin, että Canon Ixus 120 is (vai mikä tuo loppu on 15?) kuulostaa hyvältä.
Entistä Nikonia pääsin käyttämään muutaman kerran alussa (ja kaikki kuvat on yleensä otettu kännykällä), kun nuorempi likka on vienyt kameran omiin jemmoihinsa. Aina kun olisin kameraa tarvinnut, joko siinä oli paristot loppu tai en löytänyt itse kameraa tai johtoa. Kyllähän nyt bloggaajalla pitää olla oma kamera! Nämä kuvat on otettu pimeässä hehkulampun valossa heti aamutuimaan, mutta ovat silti suht teräviä.
Toinen lomapäivä menossa ja heräsin jo puol kuus, kohta toisten kahvien keittoon... Mukavaa Sunnuntaita! Mie laiskottelen koko päivän :)

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ekös vaan ole kumma miten tuommoinen pieni "shoppailu" piristää mieltä.
Meilläkin on tuommoinen Ikean säitytystorni, mutta kissat sen on valloittaneet omaksi kiipeily- ja leikkipaikakseen. Ihmeen hyvin kestänyt vielä.

Sirutuuli kirjoitti...

Mitenköhän se kestää 4 ja 5 kg... Meillon pulskia kissoja :)
Kyllä mieli piristyi kummasti pienistä shoppauksista :)

Mari kirjoitti...

Johan onkin ostoksia! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Onhan noita näköjään aika paljon (nyt vasta tajusin), mutta halvalla sain... :)