tiistai 29. syyskuuta 2009

Tunnustuksia

Ensimmäisen tunnustuksen sain jo vähän aikaa sitten Katilta ja siihen liittyisi 5 paljastusta. En jaksa miettiä enempää:
*perhe: sisältää miehen ja lasten lisäksi äitin, iskän ja siskon
*kissat
Tämän kauniin tunnustuksen sain Mammelilta.Olen kiitollinen saamistani tunnustuksista ja iloinenkin, mutta en jaksa miettiä, ainakaan vielä, kenelle antaisin. Molemmat tietysti takaisin Katille ja Mammelille, mutta sen enempää en jaksa.

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

On todella raskasta, kun joutuu olemaan tuollaisessa jännityksessä ja epätietoisuudessa. Voimia sinulle ja perheellesi <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) On tämä tosi raskasta. Tulee pieni tiedonmurunen, odotetaan, uusi murunen ja taas odotetaan. Ja mitään oikeaa tietoa ei tule, mitä suomeksi tarkoittaa Amyloidoosi...hoitajan kanssa olin puhelimessa, mutta hän ei oikein osannut sanoa. Vakava sairaus, se on ainoa varma asia.

Monica kirjoitti...

Voimia ja jaksamista äidillesi ja sinulle, ja muullekin perheelle!

En osaa sanoa amyloidoosista mitään muuta kuin että tarkoittaa käsittääkseni valkuaisaineen kasautumista kudoksiin.

Ei kannata kamalasti lueskella netistä, juttele äitisi hoitavan lääkärin kanssa.

Kati kirjoitti...

Kiitos kaunis sinulle Siru! Kovasti voimia sinulle ja perheellesi, läheisen sairastaminen on aina raskasta. Mutta jos jotain hyvää, niin se että nyt on oireille nimi ja hoito voidaan tehdä mahdollisimman tehokkaaksi. Toivotaan että kaikki kääntyy paremmaksi ja äitisi saa vielä monta hyvää elinvuotta elämäänsä.