tiistai 22. syyskuuta 2009

Kaikkee


Löysin koneelt hauskan kuvan Juliast ja aatteli iha vaa huviksee lätkästä tänne. Jos hää vaik valaisis teijänkiin päivää, niiku miu. Tääl ku ei tapahu mitää uutta tai ylipäätää yhtää mittää, enkä jaksa ain valittaa, ni jotai kivaa välil. Ja kuvas näkyy vanhemman likan sotkut...
Se oli sitä meijän murretta. Varmaan hankala lukea ympäri Suomea, ei taivu kaikkiin murteisiin. Mutta siinähän se tärkein tulikin. En jaksa aina valittaa ja mitään uutta ei kuulu. Silloin kun ei kuulu mitään, on hyvä merkki. Miulla piti olla tänään iltavuoro, mutta yksi ihana työkaveri suostui vaihtamaan ja sain olla aamuvuorossa ja hän tekee miun illan :) Huomenna on vielä aamuvuoro ja sitten to-pe on vapaat. Ihanaa, kaksi ruhtinaallista vapaata. Aion tänään aloittaa väkisinneulomisen ja jatkaa joka päivä, vaikkei yhtään kiinnosta. Jotainhan tässä on tehtävä, ettei hulluks tuu.
Eilen katsoin Avalta ensimmäisen kerran Martha Stewart Shown ja tykkäsin kovasti. Joskus olen nähnyt pätkiä ja luulin, että se on joku tyhmä ruokaohjelma, mutta siinä on paljon muutakin. Eilen oli vieraana mm. nainen, joka on keksinyt(?) vetoketjukukkakoristeet. Tai ainakin tekee niitä ja myy Etsyssä. Tosi kiva ohjelma, aion katsoa tänäänkin, se tulee klo 17. Tänään tekevät Joulukoristeita, ei ihan ajankohtaista, mutta aina mielenkiintoista.
Rauhallista iltaa!

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onpa hyvät "valot" kissalla! Mahtava kuva. Minulla ois sinulle jotain blogissani...

Sirutuuli kirjoitti...

=)

Sude kirjoitti...

Oma "koti-kummitus". Pitää muut möröt loitolla :)

Sirutuuli kirjoitti...

Hirvee peto :)