sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Melkein puhdasta tuli




Hyvin antoi Nasu-possu pestä ittensä, yhtään raapimajälkeäkään ei tullut kummallekkaan. Pestiin miehen kanssa yhdessä, mie pidin kiinni ja mies kauhoi vadista sampoo-vettä ja lopuksi suihkutti. Nasulla ei edes ollut kynnet esillä, mutta yritti kyllä livistää monta kertaa. Föönillä ei viitsitty toista ruveta kiusaamaan, joten pyyhkeitä käytettiin. Nasu vielä itse pesi monta tuntia itteään ja kävi aina välillä miehen läppärin päällä makoilemassa (vaarallista), pakko oli lopulta pistää kone kiinni. Taisi typykkää palella, kun lämmintä etsi.
Videoon sain kuvaa hienosta kävelytyylistä, vähän aikaa jos jaksaa ittensä pesua katsoa :) Ja nyt on sitten parhaat kaverukset eksyksissä, sähisevät ja murisevat toisilleen. Näin tulee olemaan seuraavat pari viikkoa, näin oli myös edellisellä kerralla.

6 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Nasu on ihana! <3

MaMMeli kirjoitti...

On se ärsyttävää, kun tullaan ja pakotetaan pesulle, vaikka itsellä pesuri on omastatakaa. Täytyy itse suorittaa loppu kuivaus :)Kiva video :)

Kati kirjoitti...

Voi reppanaa! Hyvä, että kissa antaa pestä itsensä. Meillä se ei onnistu. Kerran koetettiin ja todettiin, että toista kertaa ei uhmata henkikultaa. Meillä on hyvin ihana kissa, mutta tuollaisissa käsittelytilanteissa siitä tulee villipeto. Kissaa ei ilmeisesti pentuaikana ole totutettu toimenpiteisiin. Meille se tuli pari vuotiaana. Niin esim. matolääkkeet on haettava eläinlääkäriltä ja ne laitetaan lapojen väliin öljyisenä nesteenä, joka imeytyy ihon kautta. Vuoden matolääkkeet maksaa siinä 60-70 euroa. Täytyy antaa kahta eri ainetta aina kolmen kuukauden välein vuorotellen. Meillä kun tuo otus kantaa saalista jatkuvasti ja kulkee ties missä... Tuo lääkkeenantotyyli on juuri ja juuri minkä kissamme sietää. Niin, ei tuolla etenemistyylillä kyllä pitkälle pötki, mutta puhdasta ja kuivaa taisi tulla?

MaMMeli kirjoitti...

Kun ehdit, käy kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle ylläri :)

MaMMeli kirjoitti...

Hei Siru :)
Vilkaiseppa blogiini siellä on sinulle ylläri :)( Tulikohan kaksi viestiä peräkkäin samanlaista)

Annie kirjoitti...

Voi, suloinen kissa.. :)