maanantai 7. syyskuuta 2009

Uusi viikko, uudet kujeet


Sainpas neulontaa tänne esittelyyn :) Uuden Novitan ohjeilla Puro-panta ylempänä ja kaulahuivi alempana. Revontulet värinä. Puro-panta on kyllä ihan liian iso lyhkäsille hiuksille, yritän tarjota sitä jollekin pitkätukkaiselle ja teen uuden pienempänä itselle. Puro- lanka on nimittäin viheliäistä purettavaa ja lankaa miulla vielä on. Ihmeen onnistuneet kuvat, värit näkyvät selkeinä ja kirkkaina, sama kuvausväline, kuin ennenkin (kännykkä). Tuuria =)

Eilen en ollutkaan iltavuorossa, vaan 10.30-18.30 ja eilisen illan aikana sain neulottua tuon pannan. Mutta kyllä täytyy sanoa, että oli rankka työviikonloppu. Tänään oli aika paljon helpompaa, mutta oli ihan kivaa töissä silti eilen ja toissapäivänäkin. Mistä tämä työnilo oikein tulee? =)

Laihdutus ja ruokamerkkaukset menivät vähän poskelleen, mutta silti on hävinnyt sentti sieltä ja toinen täältä. Kiloja en tiedä, ne tarkistan vasta Perjantaina. Rennolla otteella otan, enkä turhia stressaa laihdutuksen kanssa. Onhan tässä mennyt kaksi vuotta kilojen keräämiseen, joten eivät ne niin äkkiä häviäkään :)

Täksi illaksi miulla ei ole mitään erikoisia suunnitelmia, eikä huomiseksi vapaapäiväksi. Huomiseksi olin kyllä ajatellut ihan lepopäivän, kun viime viikon vapaat menivät kaikenlaiseen touhuamiseen. Pitää ladata akkuja, että taas jaksaa painaa ke-to illat ja pe aamu, viikonloppu vapaa :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa viikkoa myös sinulle pirteä pimu :)

Sirutuuli kirjoitti...

Heh :) Kiitos!

Kisumumma kirjoitti...

Onpa ihanat neulomukset. Upeana näkyy nuo värit kuvassasi. Puro on niin ihanaa lankaa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kisumumma: miustakin tuossa on ihanat värit, mutta kellekkään ei kelpaa tuo panta. Laitan likan mukana Lauantaina koulun myyjäisiin, jos vaikka joku sen ostaisi. Ja Puro-lanka on miustakin ihanaa, pehmeää ja helppo neuloa :)

Limeadine kirjoitti...

Kiva nähdä tätäkin puroväriä käytettynä! Nämä värit on ihania sitten pimeällä talvella.