lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hups!

Oho, melkein kaksi viikkoa mennyt edellisestä postauksesta, vaikka niin kovasti lupailin bloggailla ahkerammin. Nyt mie en enää lupaa mitään! Miulla on vaan niin kiireistä, etten pysty pitämään lupauksia.
Mutta, tässä nyt kuitenkin taas ollaan.
Kysely sivupalkissa loppui ja sen mukaan tykkäätte eniten sisustamisesta. Siihenkään mie en voi luvata mitään, kun miun sisustelut menee vähän tuurittain. Milloin huvittaa ja jaksaa.
Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, (eikä tarvitse tapahtuakaan) edes art journalia en ole tehnyt pariin viikkoon, enkä smash bookiakaan. Mutta onneksi on vanhoja sivuja tehtynä. Äsken niitä kuvailin ja laitan nyt jotain.

Tässä on kaksi sivua. Ensin Uudenvuodenpäivänä otettu kuva ja vähän kertomusta.
Toisella sivulla on meidän viime kesäinen mustikkareissu.
Tarvitseeko tästä kertoa enempää? Ihana joululahja, joka saatiin tytöltä.
Liput konserttiin, molemmat löytyy sivulta ja tulostettuja kuvia esiintyjistä.
Seuraavana pihan kukkia.
Vuosien varrella olen kuvaillut niitä ja säilönyt koneelle. Kerran sitten mietiskelin, että meinaanko tosiaan säilöä kukkien kuvia koneella viemässä tilaa, vai tulostanko ja laitanko albumiin. Ei tuntunut hyvältä ajatukselta kumpikaan. Tulostin kuvat ja keksin, että laitan smash bookiin ne.
Mutta sivusta tuli jotenkin hölmö. Ehkä mie vielä muokkaan tuota sivua jollain tavalla. Kerran olen jo muokannut.
 Mutta onpahan pihan kukat kuitenkin tallessa. On sinne sekaan päässyt myyrätkin, jotka eräänä kesänä bongasin kävelemässä pihalla (söpöjä). Sepelkyyhkykin löytyy yhdestä kuvasta. 
Viime kesänä meinasi päästä itku, kun yksi varis (p***apää) tappoi yhden "meidän" sepelkyyhkyistä. Kantoi sitä nokassaan ja pudotti maahan korkealta ja siihen se raukka kuoli, vähän aikaa joutui kitumaan. Onneksi niitä jäi vielä kaksi ja toivon mukaan ne palaavat tänä vuonna. Niitä on niin ihana seurata ja kuunnella.

Tänään ajattelin viettää oikean vapaapäivän ja tehdä jotain askarteluhommiakin. Ehkä pestä pyykkiäkin siinä sivussa. Saapi nähdä.
Nyt toivottelen teille mukavaa lauataita!

2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kirjan tekeminen puutarhakuvista on todella kiva ajatus!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiva on näitä kauniita kirjosasikin katsella..:)
Hyvää naistenpäivää sinulle!