sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntai

Vanhoilla mennään jälleen. Tässä eräs sivu smash bookista.
Ja keitäpä muitakaan sivulla seikkailee, kun nuo karvakorvat :)
Kuten kukkia, miun kone oli myös täynnä kissoja eli kissojen kuvia. Tulostelin parhaimmistoa ja

 liimailin erilaisille paperinpaloille niitä.
Miniskräppäystä:
Ja paperinpalat kuvineen taskuun.
Eilen satoi lunta aika paljon, nyt meillä on maa valkoinen ja -2°C. Viikolla oli ilma kuin Toukokuussa konsanaan, hirveästi pyöräilijöitä liikenteessä, lämmintä ja lunta vain pieninä läntteinä.
Nyt tuli sitten talvi.
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Mainiot kuvat:)

Mukavaa sunnuntaita!

Anja kirjoitti...

Minäkin tykkään kissoista :) kivoja kuvia..eilen oltiin tyttäreni toisen pojan ristiäisissä ja siitä tuli Väinö..hauska ja osuva nimi..bloggailu on jäänyt heikoille, kun piti leipoa ristiäisiin ja sitten tyttäreni soitteli itkien et tule nyt äiti auttamaan ja taas äiskää vietiin apuun..ja kukaan ei ole ehtinyt minun pöytäkoneen asetuksia katsomaan, ite kun en tajuu tietsikka asioista et miksi ei avaa kuvia..no kunhan kerkeevät konettakatsomaan niin sitten alan saada blogiini koti kuvia.. :)En tykkää yhtään tosta lumesta vaikka ainahan kevät on tätä mutta niin iloitsin kevään merkeistä jo..vaikka lenkille en päässyt kauhia flunssa on meillä jyllännyt kolme viikkoa, mies sai oikean teho antibiootti kuurin joka kesti vain kolme päivää, eikä mitään tehoa.. se lähtee niistämällä ja yskimällä vaikka hermoihin käy kun tauti vie yleiskunnon ihan rappiolle :) Oikein mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Täälläkin tuli lunta ja nyt on enemmän, kuin koskaan on tänätalvena ollutkaan..:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Miulla on blogi ja blogimaailma ihan hunningolla. Mutta elämäntahti on tämä ja odotan päivää, jolloin blogillekin on taas aikaa :)