maanantai 24. helmikuuta 2014

Tuotekehittelyä

Eilen aamulla sain päähänpiston, että virkkaisin pöllön avaimenperäksi. Miun auton avaimenperänä oli sellainen söötti Bukowskin nalle, jonka lenkki katkesi ja nalle hävisi jonnekin. Omalla pihalla se napsahti ja koska silloin oli pimeää, en ruvennut sitä etsimään. Seuraavana päivänä menin valoisaan aikaan etsimään, eikä sitä löytynyt mistään. Liekö joku kissa vienyt mennessään.
Joka tapauksessa, olin ilman avaimenperää, jota siis eilen aamulla aloin kehittelemään. Kolmehan niitä sitten loppujen lopuksi tuli. Otin niistä yhteiskuvan. Tai kaksi, kun joku oli englanniksi kirjoittanut, että miulla on liikaa tekstiä ja liian vähän kuvia. Pitäisi asetella kuulemma paremmin.
Roskapostilaatikkoon se kylläkin oli mennyt ja mikä lie mainosspämmi tai jokuhan se oli. Mutta silti.

Ensimmäinen on se ihan ensimmäinen, josta tuotekehittely sai alkunsa.
Se on kuulemma ihan sammakon näköinen....sanoi mies. Suutuin ja heitin sen seinään (suutuin itselleni, että en näköjään osaa mitään), mutta otin koukun kiltisti käteen ja ohuemman langan ja tein uuden, joka on tuo keskimmäinen. Ja siitä sitten jatkoin vielä ohuella virkkauslangalla ja tein tuon vaaleanpunaisen. Kai ne ainakin vähän pöllöltä näyttää?
Ekalla ja keskimmäisellä on kaksinkertaiset siivet ja nekin on tungettu täyteen vanhaa tyynyä. Kolmannella on vain etukappaleeseen virkatut siivet. Kolmannelle en tehnyt jalkoja, kun ei tuo nokkakaan oikein näy, miulla kun ei ole oranssia virkkauslankaa ja keltainen häipyy vaaleanpunaisen sekaan.
Koti-ja työavaimiin en tarvinnut avaimenperää, mutta kun tuli tehtyä, niin siinä se nyt on. Kermit (joksi mies tuon ekan risti), on nyt askartelupöydällä. Silmien mustuaiset jokaiselle tein Enamel dots-aineella.
Ääh, unohdin laittaa tulitikkurasian mittasuhteiden osoittamiseksi viereen....Suunnilleen nuo on tulitikkuaskin kokoisia.
Miust ne on kyl aika sööttejä, myös tuo Kermit. Olkoon sitten sammakko :)

*****

Ja jälleen kerran kiitokset kommentoijille!
Mie en oikein kerkii vastaamaan tai kiittämään kommenttilootaan, joten kiitän tässä.
Miun siivousinto jatku koko loman. Paitsi eilen en kyllä siivonnu mittää. Mut toissapäivänä pesin alakerran saunaosaston ja ns. rappukäytävän ja välihuoneen lattiasta kattoon. Nyt on puhasta!
Paitsi että yläkerrassa vilistää jo villakoirat...
Et oikeestaa iha turhaa koko siivoomine. Mut tulipaha tehtyy.
*****
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Saga kirjoitti...

Noi kyllä näyttää kuule kaikki pöllöiltä ja ihan sikahienoilta kaikenlisäks. Höpö Höpö sun miehelle..... :O)