sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Ulkona on ihana auringonpaiste ja niin keväinen ilma. Istuin paviljongissa, jossa ei tietenkään ollut vielä kattoa :) Kaivoin pihavajasta retkituolin ja istuskelin siinä, koska kaikki normikalusteet on vajan perimmäisessä nurkassa.
Ei siellä ihan hirveän lämmin kuitenkaan ollut, aika kova tuuli. Mutta kuitenkin lupaus kesästä ja keväästä.
Muita kuvia miulla ei tähän hätään ole, mutta laitan taas parit tekeleet tähän.
 Seuraava kuva ärsytti hirveästi, kun ei oikein onnistunut. Kirjoitin liian paksulla tussilla ja tekstistä tuli liian isoa, eikä mahtunut kehysten sisään. Meinasi yöunetkin mennä mokoman takia. En voinut enää uusiksikaan tuota tehdä, kun kiiltokuvat loppuivat. Muuten olisin vetänyt gessoa päälle ja liimannut uudet kehykset kiiltsikoista.
Aina ei ihan onnistu.
Muuten kyllä tykkäisin tuostakin sivusta, mutta teksti pilaa kaiken.
Vaan minkäs tuolle enää mahtaa. Tiimariakaan ei enää ole, eikä noita kiiltokuvia saa enää mistään. Hmph...
Nyt mie käyn sekoittelemaan maaleja. Siis akryylimaaleja purkkiin, että on kivoja värejä käytettäväksi.
Miulla kun ei ole kuin perusvärejä olemassa. Vesiväreissä on kyllä enemmän kaikkia ihania värejä valmiina, niissä lasten väreissä :)
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Aina ei onnistu ei onnistu aina ompeluksetkaan minusta ainakaan kuvan peusteella ei tuo teksti näytä pahalta..mie oon eilen ja tänään ommellu ensi alkuun en ollut tyytyväinen mutta nauhojen vaihdolla sekin asia korjaantui..
Tosiaan lämmin on ja meitin kämppä kuumenee..ei ole yhen yhtäkään patteria päällä mutta tänne sisälle sulaa..Kohtahan se onkin päiväkahvien aika.. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Mie olen huomannut, että jos väsyneenä yrittää tehdä jotain, silloin kaikki epäonnistuu. Kuten tänä aamuna, kun ompelin yhden paidan uusiksi (oli liian iso ja piti leikata alkutekijöihinsä), se onnistui hyvin. Mutta jos olisin sen tehnyt eilen, kun olin väsynyt, satavarmasti se olisi epäonnistunut.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Eihän tuo kuva ja teksti näytä lainkaan pahalta...ihan hyvä on...olet vaan liian kriittinen..:)

Leea kirjoitti...

Kiiltokuvien kukkakuviot on niin runsaat, että vähän ylitsepursuva tekstikin näyttää oikeastaan vain tyyliin sopivalta. Mutta jos sellaista yrittäisi tehdä tarkoituksella, niin mahtaisikohan se onnistua sitten ollenkaan tavoitteiden mukaan?

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Leea: Luultavasti se olisi epäonnistunut :)