lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tervehdys

Lauantai aamu ja kello on vasta 7.15 ja mie kukun hereillä, kun saisi nukkua pidempään. Mutta kun arkisin herää klo 5-6, tänäkin aamuna silmät rävähtivät auki 6.05. Vaan eipä tuo nyt mitään haittaa, onpahan pidempi vapaapäivä ;)
Tällä viikolla satoi lumet ja tuli talvi, jota ei oikein tähän mennessä ole ollutkaan. Aika hassua, kun viime viikolla oli niin keväistä ja Toukokuisen oloista ja nyt ollaan oltu talvessa, pakkasen ja lumen keskellä.
Olikohan se keskiviikko (vai tiistai), kun jouduin töistä tullessa tekemään puoli tuntia lumitöitä, että pääsin auton kanssa pihalle. Niin paljon oli tullut lunta ja tuon puoli tuntia käytin vain puolikkaan pihan lumitöihin ja toiset puoli tuntia mies käytti loppujen lumitöiden tekemiseen. Sainpahan hyötyliikuntaa, jos hyviä puolia etsii.

En ole viime aikoina oikein tehnyt mitään. Askarteluja tai mitään muutakaan (paitsi viime viikonloppuna taisin kyllä jotain tehdä), tässä kuitenkin eräs vähän vanhempi sivu, jonka tein art journaliin. Teki mieleni piirtää ja aforismikirjasta löysin kivan aforismin, joka sopii hyvin kuvastamaan art journalin syvintä olemusta.
Apuna käytin niitä inspiraatiokortteja. Tumman luumun värin löysin vahingossa sotkemalla mustaa, punaista ja valkoista. Ihana väri! Sivulla käytin akryylivärejä, sapluunoita, leimoja, washiteippiä...Tytön piirsin lyikkärillä ja väritin vesiväreillä, se oli ihan hyvä...mutta sitten tein virheen, piirsin ääriviivat mustalla kynällä ja sitä ei olisi pitänyt tehdä. Valojen ja varjostusten kanssa miulla on kyllä vielä oppimista ja opettelemista. Pitäisi piirrellä vähän useammin. Vaikka tytön kuva on piirretty vesiväripaperille, ei tuo paperi oikein kestä monien kerrosten tekemistä vesivärillä. Se onkin halpaa parin euron paperia, ehkä kalliimmalla saisi parempaa.
Eipä täällä tämän kummempaa, taidan lähteä smash bookin kimppuun ja oman pöydän ääreen tekemään jotain. Huomasin, että Mandaloitakaan en ole tehnyt Joulun jälkeen ollenkaan. Harmi, kun Mandala-haaste loppui ja haasteblogi on poistettu. Ei ole löytynyt muitakaan haasteita, mihin tekisi mieli osallistua. Kertokaa, jos tiedätte jotain kivoja, niin voisin käydä tutkailemassa.
Kivaa viikonloppua kaikille töissä tai vapaalla oleville!

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa!

Sulla on sama rytmi kuin mulla. Oon monesti miettinyt, tekeekö ikä jo temppujaan. Voisin nukkua, mutten vain nuku ☺

Juuh, lunta tuli tännekin ja samalla se aurinko, joten en pane pahakseni kun jo toisen kerran tälle talvelle tein lumityöt (mies on tehnyt ehkä 4 kertaa ☺) Huipputalvi siltä osin, vaikka lumesta tykkäänkin.

Tuo aforismi on hyvä!! Ja hienon sivun olet luonut ♥

Oiken kivaa viikonloppua sinnekin ♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tyttöhän on kaunis!
Talvi tuli tännekkin, mutta kyllä nyt saa lumet kyytiä...eilenkin oli +8.4 astetta lämmin ja anytkin aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta..:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille! Lämmintä on nyt täälläkin ja niin ihanan keväistä.
Aseman laidalla: Iästäkö se johtuukin, että herää aikaisin ;)

Maija Eskurista kirjoitti...

Meillekin tuli lunta. Ei silti tarpeeksi, että töihin pääsisi... tulispa jo kesä!