lauantai 22. helmikuuta 2014

Olkkariin muutosta

Siirsin ison Annika-lipaston ruokailutilan puolelle ja vain vähän koristeita, pari valokuvakehystä ja tarjottimella on muutama tuikkukynttilä.
Valokuvien taustapuoli oli tummanruskeaa vaneria vai mitä lie.
Mietiskelin, että mitähän sille voisi tehdä, kun se rumuus paistoi olkkarin puolelle.
Laitoin sievää skräppipaperia ja nyt taustaakin voi katsella ja on melkein kuin taulu.
Annikan tilalle tuli Maui-lipasto ja kahvipuutikkaat. Yksi puola näkyy olevan vinossa, mutta aika vinot on nuo tikkaat muutenkin. Ei haittaa, ei taida olla ihan tehdasvalmisteiset.
Mummon taulukin siirtyi tänne. Mietin vain, että onko se liian korkealla ja siirtäisinkö sen toiselle seinälle?
Ja näköjään kameran linssin suojus jäi sohvan käsinojalle. Yleensä laitan sen taskuun, mutta nyt ei ollut taskuja ja näinhän mie sen sitten taas unohdin tuohon...
Valokuvia on esillä nykyisin niin paljon, että tein niissä jo pientä karsintaa. Ja ripottelin kahteen paikkaan: Mauin ja Annikan päälle.
Tikkakosken ompelukoneen siirsin olkkariin ja sopii hienosti. se on samaa sävyä neulontatuolin käsinojien ja arkkupöydän kanssa. Se sitoo hyvin ruskean värin tänne. Eipä tullut kuitenkaan laajempaa kuvaa otettua.
Koriste-esineitä on vain vähän aina yhdellä pöydällä. Helpottaa pölyjen pyyhkimistä :)
Tuon T-kirjaimen taisin löytää Tigeristä kerran. Silloin suunnittelin tuunaavani sen, mutta ehkä en tee sille kuitenkaan mitään. Vai mitä olette mieltä? Maalaisinko sen hopeisella maalilla? En ainakaan halua päällystää sitä millään. Joko valkoinen tai hopea, kumpi on parempi?
Oikein paljon kiitoksia kaikille, jotka ovat viime aikoina kommentoineet tai ruksineet tykkäyksiä!
Joihinkin joku on laittanut ihan ok. Sitä vain jäin miettimään, että mikä niissä on ok ja mikä olisi ollut hyvä.
Nyt voitte ruksia tuolla sivupalkissa, mistä tykkäätte eniten. Useampiakin rasteja saa laittaa.
Ihan mielenkiinnosta laitoin sen kyselyn. Tuskin tulen muuttamaan suuntaustani blogin suhteen, bloggaan siitä, mitä mieleen milloinkin juolahtaa. Useimmiten taitaa nykyään tulla niitä askartelujuttuja.
Askartelu ja art journalointi on sen takia neulomista ja virkkaamista mukavampaa puuhaa, että siinä tulee valmista nopeasti, kärsimätön kun olen. Neuloessa tai virkatessa en millään malttaisi odottaa valmista.
Okei, taas alkaa jaarittelu. Nyt on siis aika lopettaa tältä erää ja... tehdä jotain.
Leppoisaa lauantaita!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kaunista!!
Tuo T-kirjain on mielestäni valkoisen hyvä...sopii muiden valkoisten joukkoon....ja kuvien taustasta tuli kaksi kivaa taulua..:))

Sussi kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Minä pidän myös tuosta T-kirjaimesta valkoisena, sopii niin kauniisti enkelin ja kynttiläjalan kanssa.

Maanvaiva kirjoitti...

Kehysten takapuolen päällystäminen on kyllä aivan loistava idea!!