perjantai 21. helmikuuta 2014

Pientä DIY:tä pukkaa

Joka päivä olen touhunnut jotain järjestely- ja siivoushommia. Vaikka ajattelin, että en siivoa yhtään, vaan teen vain sitä, mitä huvittaa. Jostain syystä huvitti koko ajan siivota ja järjestellä.
Eilen ajattelin, että pitäisi pestä vessa, no pitäisi pestä myös lattiat ja pölytkin pitäisi pyyhkiä. Tein sitten ne kaikki, että pääsin järjestelemään vessaa.
Olen nyt viime aikoina halunnut yksinkertaistaa ja vähentää koriste-esineiden määrää. Samoin halusin tehdä myös vessassa. Väreistä on ruvennut kiehtomaan hopea ja harmaat esineet ja materiaaleista lasi.
Halusin veskiin lasiset purkit, joihin laittaa pumpulipuikot ja vanupallot.
Tämmöset tuli:
 Tämmöset ne oli:
Liottelin etiketit pois ja maalasin kannet ensin gessolla, sitten valkoisella askartelumaalilla ja viimeiseksi hopeisella askartelumaalilla.
Miulla oli kaksi tälläistä laatikkoa, joista toisen ajattelin laittaa pöntön päälle hyllylle. Meillä kun ei ole tilaa laitella kaappeja tuonne.
Siinä, jonka laitoin vessaan, oli myös kansi tuollainen raidallinen. Otin purkin decoupage lakkaa, 60-luvun Etelä Saimaita ja Saimaasanomia pinon ja pistin hihat heilumaan.
Ja tämmönen siitä sitten tuli:
Lasipurkkien alapuolella olevalle hyllylle löysin tuollaisen minkälie astian, jossa oli joskus paikat adventtikynttilöille (otin sen jo aikoja sitten pois) ja olen yrittänyt keksiä tuolle astialle käyttöä. En vaan ole keksinyt minkäänlaista. Paitsi nyt. Ilmanraikastin, shampoo, vessanpesuaine ym. sulassa sovussa. Kristalleja laitoin roikkumaan siihen, jotta sain vähän blingiä :)
Sen vieressä joku vanha joulukukka-asetelman sinkkiämpäri, jonka pesin ja laitoin nättejä mikroliinoja siihen.
Lopuksi viimeinen silmäys kokonaisuudesta.
Ainiin, vihdoin ja viimein sain tuon taulunkin laitettua seinään (peilikaapin vieressä) eilen :)
Ei siinä mennytkään kovin montaa vuotta ;) Tuo alempi hylly olisi tosi kiva valkoisena, mutta käytin kaikkea, mitä kotoa löytyy. Yhtään asiaa en ostanut tänne varta vasten.
Ja muuten, auton Wunderbaumit on tosi kivoja hajustimia vessassa. Meidän vessa tuoksuu vaniljalle :D

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Minullakin on tuollaisia vanhoja lasipurkkeja käytössä...olen niistä, myös liuottanut etiketit pois ja hyvin ajavat asiansa..:)
Kaunis on vessanne ja tuoksukin on lempparini..:)