torstai 5. syyskuuta 2013

Torstain turinat

Olen yksin kotona ja pitäisi keksiä jotain tekemistä koko illaksi. Mitähän sitä keksisi? Joku varmaan ajattelee, että mielellään olisi yksin kotona ja tekisi jotain kivaa. Miulla on tuota omaa aikaa nykyään niin paljon, että alkaa olla vaikeuksia ajan kuluttamiseksi.
Kun on ikänsä tai ainakin puolet siitä tehnyt työtä, jossa on ollut säännöllisen epäsäännöllisesti iltavuoroja, on tässä totuttelu 7-15 työpäiviin. Ja kun tuijottaa tietokoneen näyttöä koko päivän, ei tietokoneellakaan jaksa enää illalla istua. Nyt kuitenkin yritän tätä blogiakin päivittää, ettei raukkaparka joudu ihan hunningolle.
Parin kuukauden kuvat olen saanut tehtyä entisten lisäksi ensi vuoden kalenteriin.
Ensin Syyskuu, meidän naimisiinmenokuukausi. Kaksi vanhaa varista istuu aidalla...kolme pesäpönttöä, meidän ja molempien likkojen. Esimerkiksi näin ja jälkikäteen ajateltuna.
Kaksi väritettyä tulostuskuvaa jostain netin syövereistä.
Seuraavaksi Joulukuu ja väritetty leimakuva.
Tiijättekö mitä meille kävi?! Toissapäivänä tuli maksuhuomautus, että auton vero on maksamatta. Hitto, lasku oli postipinon välissä jäänyt huomaamatta. Samassa pinossa oli myös ilmoitus, että katsastus tulee suorittaa ennen 2.9....Mie ajelin toissapäivänä autolla, joka oli katsastamaton ja verot maksamatta, kuin suurimman luokan rikollinen! Voi hitto! Oikeasti se oli ihan vahinko ja siitä viisastuneena kaivettiin polkupyörä vihdoin esille. Eilen ajoin ensimmäistä kertaa koko kesänä (vaikka syksyhän nyt taitaa jo olla) ja tänään toisen kerran. Aamulla kyllä hapotti jo eka mäessä, joka alkaa heti portin takaa. Kotimatka menee sujuvasti alamäkeen melkein koko matka.
Nyt on auto katsastettu (meni läpi onneksi, muuten sillä ei saisi ajaa enää metriäkään) ja verot on maksettu.
Mutta silti meinaan mennä huomennakin pyörällä töihin. Oli se sen verran kivaa. Paitsi että takapuoli on kipeänä, se ei ole oikein lystikästä :)
Latasin puhelimeen oikein musiikkia, että voin ajellessa kuunnella. En mie molemmilla kuulokkeilla kuuntele, muuten en tajua seurata liikennettä ja voin löytää itteni ties mistä ryteiköstä. Uskomaton sähellysviikko on ollut, onneksi alkaa olla voiton puolella. Ja viikonloppu vapaa. Ja lauantaina taas yksin melkein koko päivän.
Ehkä mie tästä lähden askarteluhommiin ja teen eväät huomiseksi päiväksi.
Nyt vaan toivottelen mukavaa loppuviikkoa kaikille! Nähdään taas!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onpas sinulla ollut tapahtumarikas viikko...:)

Anja kirjoitti...

No sattuhan sitä et joskus käy noin..on meillekkin käynyt joskus et lasku joka piti hoitaa onkin ollut maksamatta..mies säikäytti minut yhtenä iltana samasta asiasta et hitto autovero on maksamatta, kun yleensä heti maksun maksettuani kirjoitan siihen päivämäärän ja "maksettu"..no siinä ei ollut merkintää ja hetken mietin et häh minähän maksoin sen ja aloin kertaamaan tapahtunutta..no oli se maksettu mutta hetken hulvahti mahanpohjassa sellanen ikävä tunne..
Kauniita ovat nuo sinun väritykset ja piirrustukset aikonaan kirjoitin sinulle kommentin et olisi kivaa tedä oma kalenteri..no arvaa olenko tehny?...no en..
Mukavaa alkavaa viikonloppua :)

Anja kirjoitti...

Käy nappaamassa haaste minulta..ei tuu aika pitkäksi :)