maanantai 9. syyskuuta 2013

Haaste

Sain haasteen Kotikirppunen-blogista, vastailen pikkuhiljaa tähän.

Tämän tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä jolla on alle 200 lukijaa.

Haasteen säännöt:
  1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut. 
6. Ei takaisin haastamista

1. Tykkään uudesta työstä, jossa saan käyttää tietokonetta mielinmäärin.
2. Tykkään myös syksystä, pimenevistä illoista ja lämpimistä sävyistä kotona.
3. Olen osallistunut moneen haasteeseen ja kertonut itsestäni vaikka mitä, joten on vähän vaikeuksia keksiä mitään uutta :)
4. Innostun aina uusista asioista ihan hirveästi ja kaikki muu saa jäädä. Kuten neulominen ja virkkaaminen on saanut väistyä askartelujen tieltä.
5. En ole neulonut varmaan vuoteen mitään, tai korkeintaan hyvin vähän.
6. Olen totaalisen kyllästynyt kaupan leipiin, joten yritän mahdollisimman usein leipoa sämpylöitä.
7. Bloggaamiseenkin olen vähän väsähtänyt. Senkin kyllä huomaa, kun en vieraile muiden blogeissa, enkä vastaile kommentteihin. Anteeksi!
8. Olen suunnitellut tekeväni videon, jossa uskaltautuisin puhumaan englantia. Vielä en ole uskaltanut, vaikka suunnitellut olen koko kesän.
9. Miun piti tehdä video kotikierroksesta, mutta sekin on jäänyt. Miulla on videokamera, muttei muistikorttia. Joten videot pitäisi tehdä digikameralla tai puhelimella.
10. Siivosin lauantaina koko päivän ja vaihdoin kaikki tekstiilit jokaisen huoneen verhoja myöten (pienen kiukun vallassa, kiukun syy selviää alempana). 
11. Ikkunoita en ole pessyt vuoteen. Inhoan ikkunoiden pesua, mutta ostettiin kesällä tarjouksesta uusia pesuaine suihkeita, joilla sen pitäisi sujua kuin tanssi. Saa nähdä, voittaako luontainen laiskuuteni sen....

Ei nuo vissiin ihan sellaisia juttuja olleet, mitä tässä haettiin. Mutten keksinyt muutakaan :)

Ja sitten Hannelen 11 kysymystä ja miun vastaukset:
1- Kerro yksi unelmistasi jonka aiot todellakin toteuttaa.. En oikein keksi, mitä se voisi olla. Aika moni asia on toteutunut ja toteutettu. 
2-Mistä aiheista pidät kun luet blogeja? Sisustus, art journaling, askartelu, jokapäiväiset asiat.
3-Onko puolisosoi sinua nuorempi vai vanhempi?? (tähän ei tarvitse vastata mutta kuinka paljon teillä on ikäeroa?) 3 kk vanhempi :)
4-Mikä on lempiruokasi? Omatekoisista mureke vihanneksilla, keitetyt perunat ja bearnaise kastike! Ravintoloista Chico'sin ruuat, kaikki.
5-Kahvi.tee vai kaakao? Aamupäivällä kahvi ja iltapäivällä tee. Olen ostanut kotiin neljää erilaista teetä, lemppari on sitrustee tai vihreä minttutee. Ennen join pelkästään kahvia tai tavallista Liptonia.
6-Onko lempivuoden aikasi se jona olet syntynyt? Olen syntynyt kesällä, mutta lempparivuodenaika on joko kevät tai syksy (vaihtelee sen mukaan, kumpi vuodenaika on menossa). Joten ei :)
7-Milloin alat suunnitella joulua? Nyt. Ainakin joululahjoja olen jo miettinyt ja varmaan kohta alan tekemään ensimmäisiä.
8-Mitä kotieläimiä sinulla on? Virallisesti kaksi kissaa, mutta välillä ne on myös possu ja nalle :)
9-Leivotko itse vai ostatko valmiina? ja mitä leivot? Mieluiten tekisin itse. Tykkään leipomisesta, mutta inhoan jälkien siivoamista. Enimmäkseen leivon mustikkapiirakkaa tai sämpylöitä (helppoja ja nopeita, vähän sotkua).
10-Lempivärisi/lempivärit/sävyt jos valkoista ei lasketa..ja mustahan ei ole väri.. Kotona beige ja ruskea (+ valkoinen). Vaatetuksessa olisi tumman violetti ja luumu (mutta niitä on vaikea saada, jos ei ole muotiväri sillä hetkellä) ja toisaalta, mie en osta uusia vaatteita. Paitsi jos on ihan pakko.
11- Milloin ärsyynnyt helposti? Nuorempana räjähtelin jatkuvasti, mutta nykyään miulla on pitkä pinna. En suutu, enkä ärsyynny juuri mistään juuri koskaan. Paitsi nyt on yksi asia päällä ja eräs ihminen saa miut kiihtymään nollasta sataan sekunnissa. Paljastamatta asiaa itseään, kerron ne asiat, jotka v***vat tässä asiassa. Salakähmäisyys, ei voida sanoa asioita kasvokkain tai edes soittamalla, vaan kiertoteitse saa kuulla kyliltä. Huutaminen, kun asiallisesti kysytään, käydään huutamaan ja suorastaan mylvitään. Miksi ei voi asiallisesti ja aikuismaisesti keskustella asioista? Näitä olen joutunut kokemaan ja tämän ihmisen mainitseminen saa miut nykyään ihan raivon partaalle ja miutkin melkein huutamaan. Kerronpa vielä sen verran, että asiasta on kehkeytynyt muheva riita, joka aina vain pahenee...

Taidan lopettaa tämän haastehommelin tähän. Miulla on mennyt kaksi päivää tämän tekemiseen, joten se on sitten siinä. En keksi ketään, kelle jatkaisin ja 11 kysymyksen keksiminen  veisi varmaan seuraavat kaksi päivää.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oli mukava lukea ""tunnustuksiasi":-)

Hulda kirjoitti...

Onnittelut uudesta työstä! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)