lauantai 14. syyskuuta 2013

Hepskukkuu!

Täällä taas ja yksi noista miun "nerokkaista" otsikoista toivottaa teidät tervetulleeksi :)
Yksi lukija kyllästyi ja häippäsi, enkä yhtään ihmettele, täällä kun ei tapahdu mitään ja postauksia tulee tosi harvakseltaan. Enkä pysty edes lupaamaan päivittäväni useammin.
Tällä viikolla olen tehnyt pitkiä työpäiviä, eilen pisin koko viikossa: 10 tuntia, 7-17... Rankkaa on ja tietokoneen näytön tuijottamista koko aika. No, jos nyt edes pystyisin joka viikonloppu postaamaan jotain.
Kokeillaan sitä.
Edelleenkään ei mitään kotikuvia, kun pitäisi nyt ensin järjestellä paikkoja vähän. Ei täällä hirveä sotku tai epäjärjestys ole, mutta sen verran kuitenkin, etten viitsi kuvia ottaa.
Sen sijaan helpompi oli ottaa työn alla olevasta kalenterista kuvia ja tässä nyt pari kuukautta valmiina.
Nämäkin leimoja. Kurpitsat oli joko pari euroa tai ilmaisia, en muista. Nuo kasvit ostin halvalla askartelukaupasta.
Tämä on miun suosikki. Kukatkin on leimoja, muistaakseni Tiimarin muuttoalesta. En kyllä ole ihan varma siitäkään, saattoivat olla askartelukaupastakin ostettu. Tausta on art journalin tapaan tehty akryylimaaleilla ja leimasinmusteilla. Linnunpönttö ja pikkulinnut on ostettu Espoon reissulla. Pöntöt olivat kiinni toisissaan vähän niinkuin boordina, mutta mie leikkasin ne irralleen. Ja nuo linnut...ne on niiiin suloisia! Alle millin kokoisilla kirjaimilla on kerrottu niiden latinankieliset nimetkin leimasetissä, mutta ei niistä saa mitään selvää. On ne niin pienet :)
Miulla on nykyään vapaat viikonloput, ainakin toistaiseksi. Ihanaa! Kun on parikymmentä vuotta tehnyt kolmivuoroa tai kahta vuoroa arjet ja pyhät, tämä on nyt luxusta vaihteeksi. Ensi vuonna saattaa tilanne muuttua, tai jopa aiemmin. Mutta nyt nautin niin pitkään kuin tilanne on tämä.
Tänään menemme pikkuisen kaupungille pyörimään ja jotain pientä ostelemaan. Varmaan arvaattekin, millä meinaan itseäni hemmotella :) Askartelutarvikkeilla tietysti. Joululahjoja varten meinaan käydä myös hieman lankaa ostamassa. Niiden tekeminen kun täytyy aloittaa ajoissa. Näillä näkymin miulla on muuten Joulukin vapaa!
Mutta nyt taitaa olla aika lähteä kahville ja odotella miehen heräämistä, että päästään liikenteeseen.
Mukavaa lauantaita!

5 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Oi kun kaunista olet jälleen tehnyt..minä en oikeestaan ole käsillä tehnyt mitään..kaivan monesti kangaslaatikon esille ja ajattelen et nyt alan suunnittelemaan jotain ompeluksia mutta sitten löydän itseni sohvalta ja päässä ei synny yhtään ajatusta, sitten jo kohta mieheni huutaa että voiko hän nostaa laatikot takaisin vaatehuoneeseen ja sanon et joo..
Kyllähän tämä bloggaus on sellaista että sitä tehdään silloin kun ehtii, ei voi olettaa että bloginpitäjällä olisi aina aikaa tehdä postauksia..meillä kuten sinullakin on mutakin elämää ja joskus taas postauksia tulee useimmin sellista elämä on..eikös vaan.. minultakin on lähtenyt yksi lukija..silloin sitä miettii eikö jutut kiinnosta, onko ne tylsiä..mutta ei siitä kannata välittää..kaikki on vapaaehtoista kuten bloggaus ja blogin lukijat..Oikein mukavaa lauantaita sinulle :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tulee tuosta kalenterista hieno!
Olet sinä taitava...:)
Mukavaa, että saat nauttia viikonloppuvapaista...ainaskin hetken.
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Helena kirjoitti...

Ah, vapaat viikonloput kuuulostaa tosi kivalta. Mää olen kohta lähdössä töihin, onneks noita yövuoroja olen saanut vähennettyä. Mukavaa vkl!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin teille!
Hannele: Aivan, joskus blogi vaan jää toissijaiseksi, kun muu elämä vie mennessään.

Sussi kirjoitti...

ihana kalenteri!

On sinulla pitkät työpäivät, mutta kiva kuulla, että viikonloput on vapaat.