torstai 19. syyskuuta 2013

Torstai

Yritetäänpäs taas vaihteeksi vähän päivittää blogia. Pää lyö kyllä tyhjää, eikä oikein jaksaisi tuijotella näyttöä, mutta yritän nyt kuitenkin.
Kalenteriin on valmiina kaksi kuvaa. Tai on se viimeinenkin valmis, mutta kun en tykkää siitä, täytyy tehdä uudestaan.
 Ei tämäkään mihinkään parhaimmistoon kuulu, mutta saa kelvata. Leimattu sydän sekä pitsi ja kuviopaperia sekä leimattu teksti.
 Maatuskat on tulostettuja värityskuvia ja reunus sekä kello ja teksti leimoja.
Kotikuvia ei ole vieläkään... Pitäisi vaikka viikonloppuna siivouksen jälkeen ottaa "varastoon" kuvia, joita voisi viikolla vilautella. Viikolla ei ehdi oikein mitään töiden jälkeen. Tuntuu, että illat menee hujauksessa.
Tänäänkin pitäisi käydä kaupassa ja tytöllä kylässä ja kun illalla kotiudutaan, kello on varmaan jo paljon.
Ja aamulla töihin taas. Onneksi saan nukkua vähän pidempään, kun menen kahdeksaan. Jos osaan nukkua, kun on seitsemään meno-rytmi päällä.
Muuta täällä ei oikein tapahdukaan kuin työtä ja kotihommia.
Paitsi! Kaivoin neulepuikot naftaliinista pitkästä aikaa! Ensimmäinen joululahja on jo valmis ja toinenkin hyvää vauhtia valmistumassa :) Kerrankin ajoissa liikkeellä.
Langat olin jo välillä sullonut vaatehuoneeseen muovikasseihin, mutta laitoinkin ne takaisin laatikoihin. On helpompi tutkia ja etsiä, jos jotain tiettyä lankaa tarvitsee.
Ideoita miulla on mielessä vaikka mitä. Ajattelin, että uusimmassa Novitassa kun on sellainen hippiliivi, voisin tehdä itselleni. Ei tartte neuloa hihoja :) Ohjeen lankaa en tiedä, mutta voihan sen tekaista mistä tahansa langasta. Ja kuvaahan miulla ei tietenkään siitä ole, eikä Novitan sivullakaan... Se on sellainen liivi, jossa on helmassa hapsut. Ihan piis of kakku juttu.

Syksy tuntuu taas ihanalle, kun oli niin kivan lämmin kesä. Ei ollut liian kuumia hellepäiviä, vaan just sopivia. Nyt on ihana, kun illat pimenee ja on lämmin tunnelma, eikä ole pahemmin vettäkään sadellut. Tälläisen syksyn pitääkin olla! Tälläinen oikein houkuttelee istumaan omaan tuoliin ja neulomaan illan hämyssä. Mikäs sen ihanampaa.
Ja siitä puheen ollen. Taidan häippästä neulomaan :)
Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaa loppuviikkoa, myös sinulle!

Leea kirjoitti...

Tuo leimattu "Fly away"-teksti on jotenkin tosi hienon näköinen, jämähdän katsomaan sitä aina uudestaan!

Leimoista tuli mieleen, että törmäsin kaverin linkkien kautta letterboxing-nimiseen harrastukseen, joka vaikuttaa geokätköilyltä pienellä twistillä ja leimoilla. Kovin syvällisesti en ehtinyt linkkejä siitä lukea läpi, koska olin lähdössä töihin, mutta uteloitti se kuitenkin.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos.
En ole letterboxingista kuullutkaan, pitäisi varmaan tutustua ja etsiä tietoa.