maanantai 5. elokuuta 2013

Arki koitti

Niin ne on lomat lusittu ja töihin paluu oli tänään.
Pikkasen vissiin jännitti, vaikken tietoisesti mitenkään erityisemmin jännitellyt. Mutta tyypilliseen tapaan yöunet jäi muutamaan tuntiin. Nukahdin joskus puolen yön jälkeen ja heräsin klo 4.45... 45 minuuttia ennen kellon soittoa. Vaan mikäpäs siinä, mie olen jo niin tottunut siihen, että unet menee milloin mistäkin syystä tai jopa ihan syyttä. Kuten vanhimmat lukijat tietävätkin.
Eräs asia, mikä nyt luultavammin vei unet, oli uuden työn alkaminen. Aiemmin jo kerroinkin, että syksyllä se alkaa. No, se alkoi tänään, vaikkei ihan syksy vielä olekaan. Sen verran voin kertoa, että istun toimistossa tietokoneen ääressä. Oli mukavaa olla paikallaan ja pitää kahvitauot ja ruokatauko pöydän ääressä eikä autossa.

Eräs projekti meillä alkoi viime keskiviikkona, nimittäin Julian laihdutuskuuri (vielä ei ollut paino tippunut yhtään eilen), saa nähdä miten käy. Ostettiin eläinkaupasta kevytruokaa ja ruvettiin mittaamaan annoksia.
Muistatteko, kun kerroin siitä, että matot on ruskeita viiruja täynnä? Eikä ole voitu pitää mattoja lattialla. Nyt laitettiin eteiseen ja olkkariin kokeeksi, vielä ei ainakaan ole viiruja tullut (siis Julia vetää persuksiaan pitkin mattoa), johtuneeko ruuan paremmasta koostumuksesta vai mistä.
Tuossa kuvassa näkyy hyvin, miten pulskassa kunnossa se on. Kuva on varmaan viime Joululta, mutta eipä Julle mihinkään tuosta ole vielä muuttunut. Toiveena olisi kilo tai kaksi (lähtöpaino 6,6 kg) pois ja unelmana matot joka huoneeseen.
Pienet on unelmat meikäläisellä :)
Olen mie pari sivua art journaliinkin tehnyt, mutten jaksa kuvata, katsotaan joku toinen päivä.
Nyt täytyy vähän huilia ja miettiä evästä huomiseksi.
Näkyillään taas joku päivä!

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No jo Jullelle kertynytkin tuota elopainoa...mutta SULOINEN on♥♥
Jotkut ihmiset aiheuttavat aina toisissa mielipahaa....stemppiä sinulle!

Anja kirjoitti...

Varmaan kivaa aloittaa uusi työ ja kuulosti ihan kivalta sinun työskentely ainakin sen puoleen et saat nauttia rauhassa kahvit, sun muut syömiset :)
Niin toiset ne aiheuttaa mielipahaa..mutta älä välitä, meitä on monta jotka kokevat ihan samaa kuten minä välillä kun eräs on huonolla tuulella, niin sitten arvostellaan ja lotkautellaan sellasta mistä minä pahoitan mieleni..
Niin nythän mie muistan kun minä annoin kaksi kissaa tyttärelleni, niin silloin oma elämäntilanteeni oli sellainen et en voinut pitää kissoja, ja onneksi apu oli lähellä eli rakas tyttäreni, sitten hän vei toisen kissan lääkäriin mm, sen takia et karvaa irtosi paljon ja oli sillä jotain mahaogelmia..no se määrättiin ruokavaloille, eli vain ja ainoastaan eläinkaupasta saatavaa ruokaa,sai sille antaa ja se kissa voi paljon paremmin..
Kissa tosin alkoi lihoa mm, senkin takia kun se leikkautti sen..Toisen kissan hän joutui lopettamaan kun se sairastui myöhemmin vakavemmin, mutta sillä oli synnynnäinen vika taas, et ei samaa mitä edellä kerroin..
On tuo sinun kissasi kyllä ihana, minä en voi kissaa edes harkita kun mies on allerginen nyyyhhhh..
Mukavia hetkiä sinulle kissan laihdutuskuurin kanssa..ja uudessa työssä.. :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Heissan pitkästä aikaa!

Ensinnäkin tsemppiä uuteen työhön! Kyllähän se uusi aina jänskättää - jännittää, vaikka olis tuttukin homma loman jälkeen edessä :)

Itse nukun aina su-ma välisen yön tosi huonosti (riippumatta onko loma vai normi viikonloppu takana).

Jospa se kevyempi elopaino tuo helpotusta teille, kissalle ja matoille.

Toinen on kyllä niiin suloinen tuossa kuvassa ♥ Älyttömän hyvännäköinen turkki!

Saga kirjoitti...

Onnea uuteen työhön. Onpas teillä muhkea kisunen,aivan ihana, mutta tottakai kevyempi elopaino tuo kisullekin helpotusta oloonsa. En tiedä, miten usein madotat kisulin, mutta joskus madot aiheuttaa ainakin koiralla tuota takapuolen maahan raahaamista. Se ainakin on kai sellainen yksi yleisemmistä syistä miksi ainakin koirat tekee samaa. Samoin anaaalirauhaset, tosin en muista onko kissoilla moisia....

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Jullekin kiittää :)
Saga: Madotus ei auttanut ja mietittiin, että jos Julia on liian lihava, eikä pääse takapuoltaan pesemään ja takapuolen vetäminen johtuukin siitä. Kuulemma kissoillakin on anaalirauhaset ja voisi johtua siitäkin.