tiistai 13. elokuuta 2013

Positiivisuutta

Löysin jokin aika sitten eräitä positiivisuus-kortteja järjestelyvimmassani. Nämä on luultavasti tulleet joskus Yves Rocherin lahjana, en kyllä ole ihan varma. Joitain Frantsilan kortteja ne on ja muistan niiden mukana tulleen ohjeen, jossa käskettiin nostamaan yksi kortti ja lukemaan se ja päivän mittaan toistelemaan sitä.
Jotenkin niin se meni. Ajattelin, että voin jollain tavalla käyttää niitä askarteluissa ja niinhän siinä sitten kävi, että yksi niistä on leikelty ja osana art journal-sivua.
Tytön kuva on leikattu postikortista, joka on ostettu Wolkoffin talomuseosta. Vaatemuotia vuodelta 1945.
Leimoja ja lävistettyjä kuvioita lisänä.
Nyt ei kyllä jaksa enempää koneen äärellä istua, kun päivät pääksytysten siinä istuu. Jää blogien lukeminenkin tosi vähiin. Jospa sitä huomenna ja ylihuomenna saisi kaikki luettua, kun palaan hetkeksi entiseen hommaan. 
Perjantaina onkin Tampereen reissu tulossa, meinataan olla sunnuntaihin saakka. Serkku menee lauantaina naimisiin ja pariksi yöksi varattiin mökki leirintäalueelta. Seikkailua tiedossa :)
Meidän halppis-tabletissa on niin huono kamera, etten sillä rupea bloggailemaan. Mutta kuvia otan ja ensi viikolla tilannekatsausta. Ihanaa päästä vähän irti arjesta ja tehdä jotain uutta :)
Ihanaa, kun on jotain odotettavaa!
Mukavaa loppuviikkoa!

1 kommentti:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno sivu!
Mukavaa nähdä hääkuvia...meillä ei tänäkesänä ollut yhtään hääjuhlaa...:)