sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lemppari tv-sarja

Miun kaikkien aikojen suosikki tv-sarja on Tähtiportti. Se alkuperäinen. Se alkoi telkkarissa vuonna 1997. Aluksi katsottiin kaikki jaksot, mutta jossain vaiheessa se siirtyi esitettäväksi yöllä. Meillä ei ollut tallentavaa  boksia tai telkkaria, eikä videoitakaan, joten jossain vaiheessa sen katsominen jäi. Ja sitten kun oli tallentava laite ja sarja jatkui, oli sarjassa vaihtunut porukka. Loppujaksoja ei sitten katsottukaan.
Nyt, kun liityin Netflixiin, ruvettiin katsomaan sarjaa ensimmäisestä pilottijaksosta lähtien. Nyt on kaksi kautta jo katsottu, kahdeksan jäljellä :) Ja kun se loppuu, Stargate Atlantista on viisi tuotantokautta...
Miun oli pakko tehdä Stargatesta art journaling sivu.
Ja muuten, Teal'c on miun lempparihahmo, vallan mainio tapaus :)
Huomatkaa uffomies :) Perinteisesti pieni ja vihreä :)

Mie katsoin yksi ilta noita art journaling videoita Youtubesta ja eräs journalisti sanoi, että nämä kirjat ovat kivoja muistoja tuleville sukupolville. Että joku jälkeläisistä katselee näitä ja oppii tuntemaan isoisoisoisoäidin paremmin. Miun jälkipolvi näkee, että tää isoisoiso oli ufojutuista kiinnostunut höyrypää :)
Muistatteko vielä Juhan af Grannin sarjan, joka tuli joskus telkkarista? Mie en muista sen nimeä, mutta sekin tuli katsottua aikoinaan.
En mie oikeasti tiedä, onko ufoja olemassa ja onko avaruudessa elämää, mutta toivoisin, että on (vaikka ei se kyllä miun elämää hetkauta suuntaan, eikä toiseen, oli tai ei). Sitäpaitsi, kun miettii, että avaruus on iso ja monia planeettoja, olisiko muka niin, että maapallo olisi ainut, jossa on elämää? Tuskin miun elinaikana sitä saadaan koskaan edes selville.
Mutta onneksi on Tähtiportti, jossa ainakin on avaruusolioita. Ja Tähtiportista on tehty kolmastin spin off- sarja: Stargate Universe... mistähän sitäkin voisi katsella....
Nojoo, mie taidan lähteä blogikierrokselle.
Sii juu!

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Noita ohjelmia en ole katsonut, mutta, joskus olen miettinyt, että miten voisi vain tällä planeetalla olla elämää...:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

...niin ja on hienoa, kun joskus vuosikymmenten jälkeen, sälkeläisesi saavat tutustua sinuun, noiden sivujesi kautta.

Liisa kirjoitti...

Mie kans tykkäsin tästä Tähtiportista kun siinä mukana Richard Dean Anderson. en kyllä aktiivisesti seurannut. Minulla taas on menossa Dynastian katsominen. 3 ekaa tuotantokautta katsottu. yksi ottaa katsomista ja loput ostamatta :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Liisa: Dynastiaa katselin miekin aikoinaan. Miun mielestä se oli parempi kuin Dallas.

gone to the beach kirjoitti...

Paluu Eedeniin oli myös hyvä. Lapsena seurasin olikohan se ruotsin Tv:stä sellaista Nukkekoti- tv-sarjaa jossa muka ihan oikeasti elivät sellaisessa. Voi kun joku tietäisi sarjan nimen. Aina kauempaa näytettiin nukkekotimaisuus jossa tapahtumat tapahtuivat. Sitten ruotsin tv.stä oli seuraavakin ! :) nainen joka asui sellaisessa pikkumökissä ja jonku pöllöhahmon kanssa keskusteli (ihmis-hahmoa alla ei oltu liiemmin piilpoteltu). Naisnäyttelijä oli verraton minusta.
Ihana oli tekemäsi ufo-hahmo, hui ku karmii...:)

gone to the beach kirjoitti...

hei vielä, toinen mainitsemistani tv-sarjoista oli from A till Ö. Näytteli Birgitta Andersson. Katsoitko ko. ohjelmaa koskaan? Näin nopeasti löysin tämän toisen koska joku muukin oli etsiskellyt.
Hyvää päivän jatkoa, nautihan auringosta!

Anonyymi kirjoitti...

Hej gone to the beach. Minäkin katsoin tuon lasten ohjelman från A till Ö. Eikös se ollut ruotsinkielinen lastenohjelma oikeastaan. Vähän pelkäsin sitä pöllöä, olin niin pieni.
Winnie

Sirutuuli kirjoitti...

Miekin muistan sen, jossa oli se pöllö ja katsoin sitä. Mutta muistatteko sellaisen ruotsalaisen lastenohjelman, jossa tytöllä oli valkoinen kivi? Sen ohjelman nimikin oli Valkoinen kivi.