tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tiistai

Onpas taas aikaa vierähtänyt edellisestä! Huomasin juuri, että 5 päivää on mennyt. Yhtään askartelua en ole tehnyt enkä paljon muutakaan. Paitsi jotain pieniä siivouksia. Eikä niin pieniäkään, Jullen verenvuotopäivänä moppasin lattiat kahteen kertaan.
Tassu on nyt parantunut, loukkaantumista seuraavana päivänä näytti, että se olikin jo parantunut, mutta sitä seuraavana päivänä (perjantaina) se rupesi taas vuotamaan. Ja juuri ennen miun iltavuoroon lähtöä.. Tyttö onneksi pesi verijäljet pois.
Nyt se tassu ei ole vuotanut enää ollenkaan.
Mutta tätä meillä harrastetaan entistä enemmän nyt, kun ulkoilun makuun päästiin.
Jos vaikka pääsis pihalle...
 Mitä majakka edessä, sitä perävaunu perässä.
Täällä tapahtuu jotain kivaa, pääsiskö pihalle?
 Päästäänkö pihalle, päästäänkö?
Nasu paraskin ulkoilija, tärisee ja tutisee ulkona ollessaan uskaltamatta liikkua mihinkään :)
Ihme, että rappusilta uskalsi mennä mattotelineen luokse ja sielläkin tärisi kuin haavan lehti.
Julle ei taida paljon muistaa edellisestä kerrasta, mitä tapahtui.
Mutta kuten kerroin, näitä ei pihalle uskalla laskea, ettei käy kuten Eetulle.
Sitäpaitsi, isoja koiria on melkein joka naapurissa. Eetukin otti jatkuvasti selkäänsä milloin miltäkin koiralta.

Josta tulikin mieleeni lapsuusajat, kun asuin vielä kotona. Siellä asui parin kadun päässä yksi kissavihaaja, joka ampui kaikki pihallaan liikkuvat kissat. Niitäkin voi vielä olla, kissavihaajia.

Ihanaa, nyt miulla on kaksi vapaapäivää: huomenna ja ylihuomenna. Ei mitään isompia suunnitelmia kotitöiden suhteenkaan, saan levätä vähän. Johan tässä puolitoista viikkoa olinkin töissä, välissä vain yksi vapaa. Ja monena iltana on ollut jotain menoja, että kotiintulokin venähtänyt myöhäiseen.
Ei sitä enää osaa lentää niinkuin ennen, tai siis jaksa.
Ei tässä nyt tän kummempaa, onneksi Julle parani ja elämä jatkuu omaa rataansa.
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
Toivottavasti askartelukärpänen tulee vierailulle pian ja saisin niitäkin juttuja taas esitellä.

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

♥ihanat kisut♥
Hyviä vapaapäiviä!

Anja kirjoitti...

Voi toivottavasti tassu paranee pian...ikävää mutta totta kissanvihaajia on sillä muistan yhden tapauksen, että joku oli antanut kissalle rotanmyrkkyä..ja kissa selvisi siitä K-vitamiini piikin avulla kun isäntäväki kerkesi nopeasti viemään kissansa eläinlääkäriin..no meni aikaa ja kun kissa oli niin halunnut ulos isäntäväki päästi sen ja se oli sen kissan viimeinen reissu..taas sai rotanmyrkkyä ja se kuoli ei auttanut enää lääkkeet siihen..tunsin tämän pariskunnan jonka kissa se oli..ja itkin kun he olivat laittaneet jutun siitä lehteen ja kertonut sen tarinan kuten kissa olisi sen itse kertonut..ja paljon olen kuullut ikäviä juttuja..mutta olekos ajatellu jos tekisit ison häkin kanaverkosta niille kissoille sellaisen, jossa ne pystyisi liikkumaan..ja sellaiseen paikkaan jossa olisi myös kesällä varjoa ettei paahdu auringosta..sellainen oli tehty yhdessä paikassa ja sinne oli laitettu kissoille puunkarahka jossa oli riipukeinu niille kissoille ja kovin olivat tyytyväisiä..onko tää ihan hullu ajatus???mutta vaihtoehto sille ettei kissasi joutuisi tappeluihin tai loukkaisi itseään :)
Minä en ole kissanvihaaja mutta en saa ottaa kissaa koska mieheni on allerginen nyyh... :)

jantta kirjoitti...

Mahottoman nättiä on nuo kissasi :)
Meillä Simo ulkoilee ja toistaiseksi kaikki menny hyvin. Simo täyttää 7v. kesäkuussa. Lähi naapurit tuntee meidän kissan ja ovat kertoneet, että ei ole hiiriä näkynyt sen jälkeen, kun Simo alko töihin. :) HYvä niin. Kissanvihaajia kun todellakin on olemassa.