sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Loma loppuu

Niin se on viikko taas vierähtänyt ja huomenna töihin. Mutta vielä on tämä päivä jäljellä, joten en mieti sitä vielä.
Pitkään olen miettinyt, miten päällystäisin sen punaisen askartelutuolin, joka on samanlainen kuin meillä töissä. Ei kiva. Meidän työpaikan tuoleissa ei ole käsinojia ja eilen kävin miettimään, saisiko ne irti tästäkin tuolista. Mies ne irrotti ja mie laitoin päällisen. Näitä miulla on neljä kappaletta ostettuna vuosia sitten. Mihinkään tuoliin nämä eivät ole käyneet ikinä, mutta en raaskinut hävittääkään.
En käynyt silittämään tätä illansuussa, kun eilen vietin taas monta tuntia päivällä silittämällä ja mankeloimalla monen viikon pyykit. Mie en tykkää noista hommista, kun niissä menee aina niin kauan.
Milloinkohan sitä oppisi silittämään tai mankeloimaan vaikka muutaman kerrallaan? En ole vielä tähän päivään mennessä oppinut ja pyykkivuori senkun kasvaa...ja taas menee monta tuntia yhteen hommaan.
Pöydällä muuten näkyy pari projektia: joku viinipullokotelo (vai oisko ihan viinapullon), jonka tyttö toi töistänsä ja nyt jo pariin kertaan maalattu kellon lahjakotelo (monta vuotta vanha).
Ja muuten, tuo seinällä roikkuva sääpäiväkirja on jäänyt kesken, 16.2 on viimeinen merkintä. Ei sitä muista täyttää. Siihen kotikansioon, jota käytän päivittäin tavallaan myös päiväkirjana, voisi lisätä päivän sään. Miten se onkin niin vaikea muistaa.

Laitan tähän taas pari erilaista Smash bookin sivua. Näitä on kiva tehdä, jos ei ole muuta tekemistä. Grace is overrated -blogista löysin tulostettavia journal sivuja. Niitä sitten leikkelin ja liimailin Smash bookiin.
 Ja tietenkin koristelin sivut tavalla tai toisella. Washiteippiä, leimasinmustetta punchinellan kanssa ja liimattuja kuvia.
Alemman kuvan taustaan käytin koristeteippiä Amsterdamista, sabluunoita ja mustetta.
Valmiita kysymyksiä ja Lightning round (mitä se tarkoittaakaan) eli kahdesta sanasta piti valita parempi. Ihan jokaista sanaa en ymmärtänyt, mutta alleviivasin sen, joka kuulostaa paremmalta (vaikken tiennyt siis mitä tarkoittaa :) )
Toivottavasti ensi viikkona aurinko paistaa ja lumet sulaa kohisten. Kivaa viikkoa toivottelen teille kaikille!

4 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Hitsi, minä en oo silittäny enää vuosiin, jos ei oo ihan pakko joku kauluspaita silittää :D
Muinoin silitin kaikki lastenvaatteetkin alushousuista puseroon. Nykyisin luistan kaikesta siitä mitä ei oo ihan pakko tehä.

Sirutuuli kirjoitti...

En miekään silitä kuin pyyhkeitä ja lakanoita. Niitä meillä sitten riittääkin...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaikki hyvä loppuu aikanaan...kuten lomat...:)
Sylityshommat ovat täälläkin minimissä...mitä ei ole pakko silittää, sitä ei silitetä.
Tuo sinun askartelunurkkaus on kyllä hieno ja kaikki tarvittava on lähellä.
Mukavaa ensiviikkoa sinulle!

Leea kirjoitti...

Viskipullon kotelo näyttää olevan tuo askarteluprojekti - mitäs siitä on tulossa? Sen verran tukevia koteloita on juuri tuolla merkillä, että uusiokäyttöä kelpaa kehitellä :)