keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kotikansiojuttuja ja muuta asiaa ja asian vierustaa

Oikein paljon kiitoksia kommenteistanne ja kärsivällisyydestänne, kun en blogannut juurikaan muuta kuin muistikirjamaaliskuuta maaliskuussa. Sitä kautta löysin uusia kivoja blogeja seurattavaksi ja mie kyllä tykkäsin siitä, että joku "määräsi", mitä tehdään.
Nyt joudun olemaan omillani ja keksimään itse omat tekemiseni.
Olen nyt pitänyt sitä kotikansiota jonkin aikaa ja selannut blogeja, videoita ym. siihen liittyvää. Yhtään suomenkielistä listaa tai sivua en ole vielä ainakaan löytänyt. Tähän tulee nyt korjaus. Nimittäin tein äsken muutaman listan suomeksi. Englanniksi löytyy home binder- ja home management binder-hakusanoilla vaikka minkälaisia englanninkielisiä tulostettavia sivuja.
Yhden sivunhan olin tehnyt jo aiemmin, tässä tulee muutama lisää.
Ensiksi Crafting ideas = Askarteluideoita
Taaskaan ei kuvasta kannata suoraan tulostaa, vaan tästä linkistä <- klikkaamalla saat pdf:n, joka on helppo tulostaa.

Toiseksi Bloggausideoita:
Tästä linkistä <- klikkaamalla pdf.

Kolmanneksi Wish list eli Toivelista. Mitä haluat joskus ostaa (muuta kuin ruokaa), saada tai mitä tahansa toiveita.
Ja tästä linkistä <- klikkaamalla pdf.
Aiemminhan olin tehnyt päivätapahtumat -> tästä linkistä pääset sinne.

Oikeasti se on kätevää, kun yhden kansion sisällä on kaikki tarpeellinen tai vähemmän tarpeellinen, mutta kivahan se on pitää sellaista kansiota. Osoitekirja pitää vielä tehdä suomeksi sekä vuosikalenteri, ainakin.
Jos joku vielä muuta keksii ja haluaa sellaista kansiota ruveta pitämään, toiveita saa esittää.
Sivut on kooltaan A4.

Mie olen viime aikoina seurannut erään amerikkalaisen kotirouvan Youtube kanavaa ja hän on pitänyt Vlogia (varmaankin suomeksi video blogi), jossa hän esittelee päivän asioita ja tekemisiään. Olen saanut häneltä valtavasti ideoita ja inspiraatiota sovellettavaksi omaan elämään. Plussaa on se, että pääsee katselemaan amerikkalaista elämänmenoa. Tai ainakin heidän perhe-elämäänsä.
Mie sitten äsken tuumailin tuossa että pitäisiköhän tehdäkin esittelyvideo meiltä. Tietenkään en näytä omaa naamaani ja pitää olla siivottu ja ehdottomasti yksin kotona :) Mie jo nimittäin harjoittelin videokuvausta (kännykällä) ja huomasin, että kuva heiluu ja katsojaa rupeaa huimaamaan, kaikenlaisia sotkuja siellä täällä löytyy, mitä ei muuten huomaa ja kädet väsyy kuvatessa. Videon tekeminen voisi olla aika hauskaakin.
Mutta ehdottomasti en rupea englantia vääntämään, siitä tulisi ihan suomenkielinen versio ja karjalanmurteella :) Luultavasti ensi viikolla, kun olen lomalla. Silloin miulla on aikaa (ensin siivota ja sitten kuvata).
Mitäs oisitte mieltä? Kiinnostaisiko sellainen?
Saatan mie silti tehdä sen videon, vaikkei ketään kiinnostaisikaan :))
Ok, nyt pitää käydä muihin hommiin, ettei tämä ainut vapaapäivä mene kokonaan koneen ääressä istuessa.
Tietäis vaan, mitä tekis...
Kivaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja: